ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

H Βάσια Τριφύλλη

Βάσια Τριφύλλη: "Αγαπάω τον Φιλιππίδη - Καλά έκανε η Μπάρμπα που τον στήριξε"

Ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού τάσσεται η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη. "Τον αγαπάω τον φίλο μου τον Φιλιππίδη. Τον θεωρώ πολύ μεγάλο ταλέντο", σημείωσε.

Ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος

Σπύρος Μιχαλόπουλος: Το Facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη των "Άγριων Μελισσών" για ανάρτηση κατά του Φιλιππίδη

Ο σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος τιμωρήθηκε από το Facebook για την ανάρτησή του υπέρ της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Τι έγραψε για την υπόθεση Φιλιππίδη.

Η Βάνα Μπάρμπα

Βάνα Μπάρμπα: "Κάτω τα χέρια από τον Πέτρο Φιλιππίδη"

Ανοιχτά με το μέρος του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού τάσσεται η Βάνα Μπάρμπα. "Κάτω τα χέρια από τον Φιλιππίδη", έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης (Αρχείο - Από την παράσταση Πλούτος του Αριστοφάνη)

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα επόμενα βήματα μετά τη δίωξη για βιασμό

Οι ενέργειες του ανακριτή και τί αναμένεται για τον Πέτρο Φιλιππίδη, μετά την απόφαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας να ασκήσει σε βάρος του κακουργηματική ποινική δίωξη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση η έρευνα κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα να έχει καταλήξει ως προς την εξέλιξη δύο ερευνών για σεξουαλική κακοποίηση, μεταξύ των οποίων και εκείνη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Οι ισχυρισμοί του - Ποια είναι τα επόμενα βήματα

Με την υποβολή έγγραφων εξηγήσεων από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη, αναμένεται η κρίση για την άσκηση ή μη ποινική δίωξης. Τί υποστηρίζει ο ηθοποιός στο πολυσέλιδο υπόμνημα του.

Πέτρος Φιλιππίδης

Η ώρα των εξηγήσεων για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός αναμένεται να δώσει εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων, που σχετίζονται με μία καταγγελία για βιασμό και δύο που αφορούν σε απόπειρα βιασμού.

Από το θεατρικό σανίδι στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης

Από το θεατρικό σανίδι στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης

Τέσσερις ηθοποιοί του θεάτρου και της τηλεόρασης βρέθηκαν αυτή την περίοδο στο “μικροσκόπιο” της ελληνικής Δικαιοσύνης, η οποία εξετάζει την ενδεχόμενη διάπραξη κακουργηματικών πράξεων, ύστερα από το ξέσπασμα των καταγγελιών για περιστατικά σεξουαλικής βίας στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Τον καλεί ο εισαγγελέας ως ύποπτο για βιασμό

Ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλλιπίδης, καλείται να δώσει εξηγήσεις μετά από τρεις καταγγελίες σε βάρος του - η μία αφορά την πράξη του βιασμού και οι άλλες δύο απόπειρες βιασμού.

Τάσος Χαλκιάς και Πέτρος Φιλιππίδης

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Φιλιππίδης εκτός, μπαίνει ο Τάσος Χαλκιάς

Τη Δευτέρα το πρωί ο Τάσος Χαλκιάς θα συμμετέχει επισήμως στα γυρίσματα του σήριαλ "Χαιρέτα μου τον Πλάτανο" όπου θα υποδυθεί τον αδερφό του Παρασκευά του ρόλου που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Παραμένει στο νοσοκομείο - Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του

Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να βρίσκεται ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή και υποβάλλεται σε αλλεπάλληλες εξετάσεις.