ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Δίκη Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: "Προσπάθησε να αντιδράσει και ο κατηγορούμενος προέβη σε πράξη που συνιστά βιασμό"

Αδελφικός φίλος της πρώτης καταγγέλλουσας κατέθεσε στο πλαίσιο της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη και μίλησε για πολύ πιεστική συμπεριφορά από την πλευρά του ηθοποιού.

Πορεία για τον Γ. Μιχαηλίδη

Απεργός πείνας Γ. Μιχαηλίδης: "Βιασμός μετά φόνου της έννοιας της Δικαιοσύνης"

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται σε απεργία πείνας διεκδικώντας την αποφυλάκισή του. Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμο και επικίνδυνο σημείο. Αναλυτικά η νέα επιστολή του.

Πέτρος Φιλιππίδης (Φωτογραφία Αρχείου)

Δίκη Φιλιππίδη: Σοκάρει η μητέρα της καταγγέλλουσας - "Ένιωθα συνένοχη για τον βιασμό της"

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Τι υποστήριξε στην κατάθεσή της, η μητέρα της πρώτης καταγγέλλουσας.

Πέτρος Φιλιππίδης

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο ηθοποιός

Αποφυλακίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης. Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την αντικαστάσταση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού με την επιβολή περιοριστικών όρων. Ξέσπασε σε λυγμούς η σύζυγός του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους προτείνει η εισαγγελέας

Να αποφυλακιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης με περιοριστικούς όρους, πρότεινε η εισαγγελέας, σημειώνοντας πως δεν είναι πλέον επικίνδυνος να τελέσει ίδια αδικήματα.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν φαίνεται να υπάρχει ζήτημα επέμβασης-Υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος υποβάλλεται σε μαγνητική και τρίπλεξ ώστε να εξακριβωθεί απόλυτα το πρόβλημα υγείας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Ένταση στην αίθουσα - Η υπεράσπιση επιτέθηκε στη δεύτερη καταγγέλλουσα

Εντάσεις στην αίθουσα όπου εκτυλίσσεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η συνήγορός του προκάλεσε την έκρηξη της πολιτικής αγωγής, αλλά και την παρέμβαση της προέδρου, κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μηνυτριών.

Δίκη Φιλιππίδη: Το SMS μετά την επίθεση και το επεισόδιο Δροσάκη - Νίνου

Δίκη Φιλιππίδη: Το SMS μετά την επίθεση και το επεισόδιο Δροσάκη - Νίνου

Η δεύτερη γυναίκα που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της εξετάστηκε σήμερα από τους δικηγόρους του ηθοποιού, οι οποίοι εστίασαν τις ερωτήσεις τους στα όσα έγιναν πριν και μετά την καταγγελλόμενη πράξη.

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη

Δίκη Φιλιππίδη: "Θα κατέστρεφα τη ζωή μου για να τον εκδικηθώ για ένα ρολάκι;"

Συγκλονίζουν οι περιγραφές της δεύτερης καταγγέλλουσας που έχει στραφεί κατά του Πέτρου Φιλιππίδη. "Με φοβερή δύναμη μου άνοιξε τα πόδια". "Αν περάσεις αυτή την πόρτα θα σε καταστρέψω".

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Συνεχίζεται η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας

Ανοικτών των θυρών θα συνεχιστεί η κατάθεση της δεύτερης καταγγέλλουσας για τη φερόμενη κακοποίησή της από τον Πέτρο Φιλιππίδη. Οι συγκλονιστικές περιγραφές μέσα από το καμαρίνι του ηθοποιού και το ξέσπασμα ενώπιον του δικαστηρίου.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώνεται σήμερα η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Κεκλεισμένων των θυρών εξετάζεται η πρώτη καταγγέλλουσα στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η κατάθεση της δεύτερης, η οποία θα γίνει με ανοικτές τις πόρτες του δικαστηρίου.

Φώτης Σπύρος

Φώτης Σπύρος: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αυτοκτονία του Δημήτρη Βογιατζή

Ο Φώτης Σπύρος αναφέρθηκε σε μια κακοποιητική συμπεριφορά εκ μέρους του Πέτρου Φιλιππίδη με θύμα τον ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή. Η καταγγελία στο ΣΕΗ και η απάντηση του Μπιμπίλα.

Οι Πέτρος Φιλιππίδης και Γιώργος Κιμούλης σε εκδήλωση το 2017

ΣΕΗ: Διέγραψε τους Φιλιππίδη, Χαϊκάλη και Κιμούλη

Μετά από σύσκεψη 5 ωρών, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών αποφάσισε ομόφωνα να διαγράψει τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη και Γιώργο Κιμούλη, που έχουν καταγγελθεί για κακοποιητικές συμπεριφορές.

Στιγμιότυπο από τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Δίκη Φιλιππίδη: Κεκλεισμένων των θυρών συνεχίζεται η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου. Στο βήμα του μάρτυρα ξανά η πρώτη πολιτικώς ενάγουσα, η οποία έχει καταγγείλει τον ηθοποιό για δύο σεξουαλικές επιθέσεις.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξέρχεται από το δικαστήριο

Δίκη Φιλιππίδη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας

Αποχώρησε από το δικαστήριο ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της πρώτης καταγγέλλουσας στη δίκη σε βάρος του. Κεκλεισμένων των θυρών οι καταθέσεις των θυμάτων.

Φυλακές Κορυδαλλού: Στο ίδιο κελί Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης

Φυλακές Κορυδαλλού: Στο ίδιο κελί Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης και Δημήτρης Λιγνάδης

Το εν λόγω κελί 15 τ.μ. φιλοξενεί 6 άτομα (έχει τρεις κουκέτες) και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ψυγείο, κουζινάκι και τουαλέτα. Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, Δημήτρης Λιγνάδης και Πέτρος Φιλιππίδης δεν προαυλίζονται για να μην μπουν σε διαδικασία κινδύνου.