Κατιάνα Μπαλανίκα κατά Αλέξανδρου Ρήγα: "Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ"

Κατιάνα Μπαλανίκα
Κατιάνα Μπαλανίκα YOUTUBE / @ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΤΡΥΦΩΝΟΣ

Η γνωστή ηθοποιός Κατιάνα Μπαλανίκα καταφέρθηκε εναντίον του Αλέξανδρου Ρήγα, αναφέροντας πως είναι πολύ θυμωμένη μαζί του και πως πλέον δεν τον αναγνωρίζει.

Στην εκπομπή "Τετ α Τετ" του Τάσου Τρύφωνος βρέθηκε καλεσμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την φιλία της με τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και για τον Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίον δεν διατηρούν σχέσεις πια.

"Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ. Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας. Ο Γιώργος Μαρίνος με προστάτευε όσο ήμασταν στη νύχτα. Ένας μου έδωσε κάποια στιγμή ένα λουλούδι και τον έδιωξε από το μαγαζί. Ένας άλλος κάτι έκανε και κόντεψε να ρίξει την πόρτα του καμαρινιού", είπε η γνωστή ηθοποιός για τον Γιώργο Μαρίνο.

ADVERTISING

Απαντώντας στο εάν πικράθηκε με την "εξαφάνισή" του τα τελευταία χρόνια, είπε πως "όταν επιλέγει κάποιος κάτι, το σεβόμαστε".

Αναφερόμενη στον διάσημο σεναριογράφο και σκηνοθέτη Αλέξανδρο Ρήγα με τον οποίο είχαν μια δυνατή φιλία, η Κατιάνα Μπαλανίκα δήλωσε πως αυτή τελείωσε, χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο, και τόνισε χαρακτηριστικά:

"Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του. Δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί ένας άνθρωπος. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ".

Όλη η συνέντευξη εδώ:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση
SHARE:

24Media Network