Κένζο: “Είχα αρρώστια με το σεξ. Ήμουν ένας επικίνδυνος άνθρωπος”

Κένζο: “Είχα αρρώστια με το σεξ. Ήμουν ένας επικίνδυνος άνθρωπος”
Ο Κένζο στο The 2night Show Glomex

Ο πρώην πορνοστάρ μίλησε για τα live sex shows, τα ναρκωτικά και τους εθισμούς του, αλλά και πώς αποφάσισε να αλλάξει ζωή και κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στη Σαντορίνη.

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2night Show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (30/09), ο διάσημος πρώην πορνοστάρ Κένζο, ο οποίος μίλησε στο Γρηγόρη Αρναούτογλου για την καριέρα του, για τα live sex shows, για τον γιο που απέκτησε στα 17 του, αλλά και για το πώς αποφάσισε να αλλάξει ζωή και κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας στη Σαντορίνη.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και την απουσία του πατέρα του, που έπαιξε ρόλο στη μετέπειτα ζωή του, ο Κένζο ανέφερε:

Τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν πριν από έναν χρόνο που μου ζήτησε χρήματα. Έπαιξε τεράστιο ρόλο η απουσία του πατέρα μου στο επάγγελμά μου. Μεγάλωσα με τη μαμά μου. Η πρώτη μου δουλειά ήταν το στριπτίζ. Μετά πήρα προαγωγή και έκανα ζωντανό σεξ πάνω στη σκηνή. Είχα αρρώστια με το σεξ. Όλα αυτά μου δημιουργήθηκαν από τα παιδικά χρόνια. Το αντιλήφθηκα στα 16 μου ότι είμαι σεξομανής. Η μητέρα μου δεν ήθελε να καταλήξω σαν τον πατέρα μου, κάτι το οποίο έγινε. Απλώς, εγώ το έκανα επαγγελματικά και έγινε χειρότερο”.

Ο Κένζο μίλησε και για τον γιο του, με τον οποίο δεν μιλάει λόγω της μητέρας του. Όπως είπε:

“Ήμουν 17,5 και μόλις είχα έρθει στην Αθήνα και από την ένταση εκσπερμάτισα. Η παρτενέρ μου μετά από δυο βδομάδες μου είπε ότι έμεινε έγκυος. Ο γιος μου είναι καρμπόν εγώ. Η μητέρα του δεν μου μιλάει καθόλου. Ούτε ο γιος μου γιατί δεν τον αφήνει η μητέρα του. Έχω να τον δω δέκα χρόνια. Ο πόνος είναι μεγάλος. Πιστεύω όταν ενηλικιωθεί θα βρει τον πατέρα του”.

Το restart στη ζωή του

Ο διάσημος πρώην πορνοστάρ, μίλησε για το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει πίσω του τα live sex show και τις αισθησιακές ταινίες, για να γίνει επιχειρηματίας στη Σαντορίνη.

Έκανα τα πάντα, ναρκωτικά, αλκοόλ, υπνωτικά, ήμουν εθισμένος και στα στεροειδή. Όλα αυτά συνδέονται με το σεξ. Θα έκανα τα πάντα για να πάρω το σεξ. Έκανα restart στη ζωή μου όταν συνειδητοποίησα ότι από τα 16 μου έκανα μόνο σεξ και δεν είχα καμία άλλη ικανότητα. Ήμουν έτοιμος να κάνω ληστεία σε τράπεζα, τόσο χάλια που ήμουν. Αλλά ο Θεός μου έστειλε ένα σημάδι”, ανέφερε.

Όπως εξομολογήθηκε ο νυν επιχειρηματίας, την τελευταία στιγμή δεν το έκανε, καθώς τον πήρε τηλέφωνο ένας φίλος του και του πρότεινε μια δουλειά στη Σαντορίνη. Του πρότειναν να δουλέψει στο λιμάνι της Σαντορίνης, για 7 μέρες την εβδομάδα επί 12 ώρες για 30 ευρώ και ένα πακέτο τσιγάρα, κι εκείνος δέχτηκε αμέσως.

“Σώθηκα. Ήμουν ένας επικίνδυνος άνθρωπος. Αν έβλεπα τον εαυτό μου στο δρόμο 10 χρόνια πριν, θα άλλαζα πεζοδρόμιο”, δήλωσε.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα