Συγκλονίζει ο κωμικός Kevin Hart μετά το σοβαρό τροχαίο: "Μην παίρνεις το σήμερα ως δεδομένο"

Kevin Hart
Kevin Hart AP

Ο Kevin Hart δύο μήνες μετά το τροχαίο ατύχημα που υπέστη, δίνει μαθήματα ζωής, μέσω του Instagram και μας εξηγεί γιατί ποτέ καμία στιγμή δεν πρέπει να είναι δεδομένη.

Ο κωμικός ηθοποιός Kevin Hart απασχόλησε τα μέσα πριν από περίπου δύο μήνες όταν υπέστη ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 40χρονος ηθοποιός καθόταν στην θέση του συνοδηγού, ενώ το όχημα οδηγούσε ο 28χρονος Jared Black, ο οποίος και έχασε τον έλεγχο.

Η πορεία του οχήματος ανετράπη, με αποτέλεσμα να βρεθεί παραπλεύρως του δρόμου. Ο Black και ο Hart τραυματίστηκαν σοβαρά στην πλάτη και μεταφέρθηκαν σε κοντινό νοσοκομείο.

Χθες, σχεδόν δύο μήνες μετά το ατύχημα ο ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που συγκινεί. Έχοντας βιώσει τον τρόμο του ατυχήματος, ο Hart διδάσκει μαθήματα ζωής.

"Βασικά καταλαβαίνεις ότι ποτέ δεν έχεις τον απόλυτο έλεγχο για το τι πρόκειται να συμβεί... Όσο κι αν νομίζεις ότι τον έχεις, αυτό δεν ισχύει. Όταν ο Θεός σου μιλάει, οφείλεις να τον ακούσεις. Ορκίζομαι πως η ζωή είναι αστεία γιατί τα πιο παράδοξα πράγματα που σου συμβαίνουν μπορεί να είναι τελικά αυτά που είχες περισσότερη ανάγκη.

Στην δική μου περίπτωση ένιωσα πως ο Θεός μου είπε να "πάρω μια ανάσα". Διότι μερικές φορές όταν ασχολείσαι με πολλά πράγματα μπορεί να παραβλέπεις αυτά που έχουν ουσιαστική σημασία. Μετά το ατύχημα μου βλέπω τα πράγματα διαφορετικά. Βλέπω τη ζωή από μια εντελώς διαφορετική προοπτική.

Είμαι ευγνώμων για την οικογένεια μου, τους φίλους είμαι ευγνώμων απλά και μόνο για τα άτομα που μου φέρονται σωστά και μου συμπαραστέκονται.

Μην παίρνεις το σήμερα ως δεδομένο γιατί το αύριο ποτέ δεν είναι σίγουρο... Είμαι ευγνώμων που είμαι ακόμα ζωντανός αλλά και μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου..."

SHARE: