Kim Kardashian: Έχασε επτά κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα για να χωρέσει στο φόρεμα της Marilyn Monroe

Kim Kardashian: Έχασε επτά κιλά σε λιγότερο από ένα μήνα για να χωρέσει στο φόρεμα της Marilyn Monroe
Kim Kardashian AP

Η Kim Kardashian τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της στο κόκκινο χαλί του Met Gala, καθώς περπάτησε με το διάσημο ολόχρυσο φόρεμα της Marilyn Monroe.

Σε μια τολμηρή εμφάνιση προχώρησε η διάσημη influencer, Kim Kardashian, στο κόκκινο χαλί του Met Gala του 2022, αφού φόρεσε το εμβληματικό φόρεμα που είχε βάλει η Marilyn Monroe όταν ευχόταν «Χρόνια Πολλά» στον τότε πρόεδρο της Αμερικής J F. Kennedy.

Η 41χρονη σταρ του Instagram, περπάτησε στο κόκκινο χαλί, πλάι στον σύντροφό της, Pete Davidson, οποίος τη συνόδευσε με ένα κομψό μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μαύρα γυαλιά.

Kim Kardashian AP


Το φόρεμα, όπως αναφέρει ο Guardian, είχε ραφτεί για τη Marilyn Monroe πριν από 60 χρόνια, όταν κλήθηκε να τραγουδήσει “χρόνια πολλά” στον Αμερικανό πρόεδρο J F. Kennedy για τα 45α γενέθλιά του. Το φόρεμα ήταν ραμμένο με αμέτρητους πολύτιμους κρυστάλλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα ήταν τόσο στενό που χρειάστηκε να κάνουν τις τελικές ραφές πάνω της λίγο πρινβγει στη σκηνή του Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές, ενώ το χρώμα ταίριαζε απόλυτα στον τόνο του δέρματος της Μέριλιν.

Η Kim παραδέχτηκε ότι χρειάστηκε να χάσει 7 κιλά μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα, για να καταφέρει να φορέσει το «ακριβότερο φόρεμα του κόσμου» αξίας 4,8 εκατομμυρίων δολαρίων. Η Kim έγινε ξανθιά και το συνδύασε με ένα εκθαμβωτικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες.

«Ήταν μια τεράστια πρόκληση. Ήταν σαν ρόλος. Ήμουν αποφασισμένη να το ταιριάξω. Έκανα σάουνα δύο φορές την ημέρα, έτρεχα στον διάδρομο, έκοψα εντελώς τη ζάχαρη και όλους τους υδατάνθρακες και έτρωγα απλώς τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνες», είπε η γνωστή influencer.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα