Κιμ Καρντάσιαν: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ

Κιμ Καρντάσιαν: Υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε Γουέστ
Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ Evan Agostini/Invision/Associated Press

Κατατέθηκαν τα έγγραφα για το διαζύγιο της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ, έπειτα από 7 χρόνια γάμου.

Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας Κιμ Καρντάσιαν υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, ανέφεραν το TMZ και το Variety.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα TMZ, επικαλούμενη πηγές τις οποίες δεν κατονομάζει, μετέδωσε ότι ο χωρισμός τους είναι συναινετικός και ότι η Καρντάσιαν ζήτησε κοινή κηδεμονία για τα τέσσερα παιδιά τους.

Παράλληλα, το Variety, που επικαλείται μια δικαστική πηγή, ανέφερε ότι τα έγγραφα του διαζυγίου κατατέθηκαν σήμερα, Παρασκευή (19/02).

Τον Ιανουάριο, πολλές πηγές κοντά στο διάσημο ζευγάρι, δήλωσαν ότι το “διαζύγιο τους είναι επικείμενο”, με την Καρντάσιαν να προσλαμβάνει τη διάσημη δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πριν από περίπου 7 χρόνια.

Υπενθυμίζεται, ότι το φθινόπωρο του 2020 ξεκίνησαν να γίνονται ακόμη πιο έντονα τα προβλήματα του ζευγαριού, ενώ η ομιλία του Κάνιε Γουέστ στη Νότια Καρολίνα και η εξομολόγησή του στο θέμα των αμβλώσεων περιέπλεξε τα πράγματα.

Μετά από λίγο καιρό, ο διάσημος ράπερ ανήρτησε μια σειρά από επιθετικά tweets κατά της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ έγινε γνωστό πως ο Κάνιε είχε ένα επεισόδιο λόγω διπολικής διαταραχής.

Αργότερα, έγιναν γνωστά τα νέα για το επικείμενο διαζύγιό τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα