Kit Harington: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας της Marvel “Eternals”

Kit Harington: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας της Marvel “Eternals”

Ο Harington στους Eternals της Marvel θα υποδυθεί τον Black Knight, έναν υπερήρωα που τη δεκαετία του '90, ήταν μέλος - για κάποια τεύχη και αρχηγός- των Avengers.

Μια από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες που ανακοίνωσε η Marvel για την επερχόμενη τέταρτη φάση του κινηματογραφικού της σύμπαντος (Marvel Cinematographic Universe ή εν συντομία MCU) είναι οι “Eternals”. Η ταινία όχι μόνο θα εισαγάγει μια νέα ομάδα υπερηρώων – θεών που θα δώσουν μια άλλη διάσταση στη γενεαλογία του MCU αλλά έχει ένα εξαιρετικό καστ, αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τους Angelina Jolie, Salma Hayek, Richard Madden και Kumail Nanjiani.

Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα των πρωταγωνιστών, που ανακοινώθηκαν με λίγη καθυστέρηση, είναι και αυτό του Kit Harington, του ηθοποιού που έγινε διεθνώς διάσημος, ερμηνεύοντας τον Jon Snow στη σειρά-φαινόμενο του HBO “Game of Thrones“.

Ο Harington θα υποδυθεί τον Black Knight, έναν υπερήρωα που έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν έγινε μέλος (και για κάποια τεύχη και αρχηγός) των Avengers. Την Παρασκευή διέρρευσαν στο διαδίκτυο οι πρώτες φωτογραφίες του Harington από τα γυρίσματα των Eternals:

Στο πλάι του είναι η ηθοποιός Gemma Chan, η οποία θα υποδυθεί τη Sersi, ίσως το πιο διάσημο μέλος των Eternals που αποτελεί την εξέλιξη της μάγισσας Κίρκης στο σύμπαν της Marvel.

Η Chloe Zhao έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας και το σενάριο υπογράφουν οι Matthew και Ryan Firpo.

Ο Black Knight

O Black Knight (Μαύρος Ιππότης), κατά κόσμον Dave Whitman, είναι ένας υπερήρωας που πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ τον Δεκέμβριο του 1967 και αποτέλεσε μέλος των Avengers. Ο Whitman δεν είναι θεός όπως οι υπόλοιποι Eternals: Είναι απόγονος του Σερ Πέρσι, ιππότη του βασιλιά Αρθούρου και κληρονόμησε από τον θείο του ένα σπαθί με μυστικιστικές δυνάμεις, το οποίο έφερε μια δυνατή κατάρα. Έχει εξαιρετικές αθλητικές ικανότητες, είναι δεινός ξιφομάχος και μαχητής και φορά συνήθως πανοπλία, η οποία με τον καιρό εξελίχθηκε (δεδομένου ότι σχεδιάστηκε εκ νέου από τον Τόνι Σταρκ).

 

Η σχέση του με τους Eternals βασίζεται στον ερωτικό δεσμό που είχε συνάψει με τη Sersi, βασικό μέλος της ομάδας των “Αιώνιων” και ίσως η πιο ισχυρή εξ αυτών. Η σχέση τους αντιμετώπισε πολλά εμπόδια και θυμίζει κάτι από… σαπουνόπερα: Αρχικά ο Black Knight ερωτεύτηκε την Crystal, η οποία ωστόσο ήταν παντρεμένη και άρα ο έρωτάς τους δεν μπόρεσε ποτέ να καρπωθεί με εξαίρεση ένα παθιασμένο φιλί που αντήλλαξαν. Η Sersi τον ερωτεύτηκε παράφορα και τον διεκδίκησε, ανέπτυξε μάλιστα έναν τηλεπαθητικό δεσμό μαζί του. Όταν όμως ένας κακός εν ονόματι Proctor κατάφερε να χειραγωγήσει τη Sersi και να τη χρησιμοποιήσει για τις δυνάμεις της, εκείνη θέλησε να πάρει εκδίκηση. Αυτό αποτέλεσε αιτία για τη ρήξη της με τους Avengers και την παραίτησή της από την ομάδα. Μαζί της έφυγε και ο Black Knight προκειμένου να τη βοηθήσει να βρει τον εαυτό της.

Ποιοι είναι οι Eternals;

Η εν λόγω ομάδα των ηρώων – θεών είναι δημιούργημα του Jack Kirby και πρωτοεμφανίστηκε στα κόμικ το 1976: Το storyline τους ξεκινά πριν πολλά εκατομμύρια χρόνια, με την εμφάνιση των Celestials στον κόσμο μας. Πρόκειται για μια ομάδα από τις πιο παλιές οντότητες του σύμπαντος…

Οι Celestials επισκέφτηκαν τη Γη και άρχισαν να κάνουν πειράματα στο ανθρώπινο είδος που ακόμα βρισκόταν στο στάδιο του Νεάντερνταλ. Στο πλαίσιο αυτών των πειραμάτων, οι Celestials δημιούργησαν τη φυλή των Eternals. Παρότι τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά μοιάζουν με αυτά των ανθρώπων, οι Eternals μπορούν να ζήσουν αιώνια (αν και δεν είναι εντελώς αθάνατοι). Επίσης δεν αναπαράγονται με την ίδια ευκολία, γι’ αυτό και ο αριθμός τους παραμένει σε ελεγχόμενα επίπεδα. Παράλληλα όμως με τους Eternals, οι Celestials δημιούργησαν τους ανθρώπους και τους Deviants, μια τρίτη φυλή με ασταθή γενετικά χαρακτηριστικά και παραμορφωμένη στα όρια της τερατογένεσης, και οι Eternals παρέμειναν στη Γη σαν φύλακες για να την προστατεύουν από τους φριχτούς Deviants.

Μιλάμε κοινώς για θεϊκές οντότητες, που μάλλον θα αλληλεπιδράσουν με τους Guardians, δεδομένων των διαγαλαξιακών περιπετειών των δεύτερων. Ως προς τις δυνάμεις τους, όλοι είναι υπερβολικά δυνατοί, άτρωτοι, μπορούν να πετούν και να διαμορφώνουν με το μυαλό τους την ύλη (άλλοι σε μεγαλύτερο βαθμό, άλλοι σε μικρότερο).

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα