Kylie Jenner: Έδειξε το πρόσωπο της κόρης της και προκάλεσε χαμό στα social media

Kylie Jenner: Έδειξε το πρόσωπο της κόρης της και προκάλεσε χαμό στα social media
FILE - In this Jan. 8, 2017, file photo, Kylie Jenner arrives at the NBCUniversal Golden Globes afterparty at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Calif. E! announced plans on April 10, 2017, for a reality show starring Jenner titled "Life of Kylie." (Photo by Rich Fury/Invision/AP, File) Photo by Rich Fury/Invision/AP, File

Η νέα μαμά "έριξε" για ακόμη μια φορά το Ίντερνετ δημοσιοποιώντας το πρόσωπο της κόρης της, με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννησή της.

Η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν απέδειξε με την εγκυμοσύνη της και τη γέννηση της κόρης της ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό, μπορείς να το κάνεις. Έκτοτε μάλλον αποφάσισε να “ρεφάρει”, παρουσιάζοντας όλο και πιο συχνά στιγμιότυπα από την ομολογουμένως πανέμορφη κορούλα της

Η 20χρονη Kylie Jenner έφερε στον κόσμο την μικρή Στόρμι την 1η Φεβρουαρίου, καταφέρνοντας κάτι που πολλοί θεωρούσαν ακατόρθωτο για την οικογένεια Καρντάσιαν: Να κρατήσει μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Μετά τη γέννηση της μικρής, ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός με ένα βίντεο, για να ακολουθήσει λίγο καιρό αργότερα και μία φωτογραφία με το χεράκι της, προς τέρψη και ικανοποίηση των εκατομμυρίων φίλων της στα social media.

Το Σάββατο, η μικρότερη των Καρντάσιαν μας παρουσίασε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Στόρμι, με αφορμή την συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννησή της, συνοδεύοντάς την με μια λεζάντα που υποδεικνύει μια κλασική και υπερήφανη “χαζομαμά”: “Ομορφο κορίτσι μου”.

Όπως ήταν επόμενο, στα social media επικράτησε χαμός…

snapchat

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα