Λάμπρος Κωνσταντάρας: Πόσα κιλά έχασε στο Survivor – Η αποκάλυψη για τα λεφτά που έλαβε

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Πόσα κιλά έχασε στο Survivor – Η αποκάλυψη για τα λεφτά που έλαβε
Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας glomex - ant1

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε για τα κιλά που έχασε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αναφέρθηκε και στα χρήματα που πήρε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (22/02) ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor 5.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα κιλά που έχασε κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μίλησε και για τα ποσά που ακούστηκαν σχετικά με την αμοιβή που έλαβε για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.

“Έχασα 16 κιλά. 15 εκεί και 1 εδώ. Στην ταυτότητα θα σβήσω φέτος 43 κεριά. 52 ημέρες που δεν μπορούσα να φοράω τα γυαλιά και πρακτικά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω και τους φακούς επαφής, λόγω ότι τα χέρια δεν μπορούσα να τα καθαρίσω, συνήθισαν τα μάτια να βλέπουν χωρίς γυαλιά…”, δήλωσε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αμοιβή του στο Survivor, τονίζοντας: “Δόξα τω Θεώ πήρα καλά λεφτά. Έμεινα επτά εβδομάδες και κάτι”. Μάλιστα, όταν ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον Λάμπρο Κωνσταντάρα αν πήρε 40.000 με 50.000 ευρώ, όπως φημολογείται, ο δημοσιογράφος απάντησε: “Δεν είδα κάτι στο λογαριασμό μου. Ούτως ή άλλως είναι αφορολόγητα, γιατί είναι ως έπαθλο, δεν έχω να κρύψω κάτι”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα