Λάνα Ντελ Ρέι: Γιατί εγκαταλείπει τα social media

Λάνα Ντελ Ρέι: Γιατί εγκαταλείπει τα social media
AP/MARK VON HOLDEN

Η Λάνα Ντελ Ρέι δημοσίευσε αποχαιρετιστήριο βίντεο στο Instagram, στο οποίο εξηγεί στους ακολούθους της, τον λόγο που εγκαταλείπει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Λάνα Ντελ Ρέι ανακοίνωσε ότι απενεργοποιεί όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε βίντεο που κοινοποιήθηκε στο Instagram η τραγουδίστρια αποσαφηνίζει: «Αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι θα κρατήσω τον κύκλο μου λίγο πιο περιορισμένο και θα συνεχίσω να αναπτύσσω κάποιες άλλες δεξιότητες και ενδιαφέροντα. Αυτό συμβαίνει απλά επειδή έχω τόσα άλλα ενδιαφέροντα και άλλες ασχολίες που κάνω και απαιτούν ιδιωτικότητα και διαφάνεια».

«Ήθελα απλώς να πω ότι προφανώς συνεχίζω να ηχογραφώ τα άλμπουμ μου» καθησύχασε τους θαυμαστές της. «Γράφω ακόμη μικρά βιβλία με ποίηση. Και είμαι επίσης πολύ δραστήρια και αγαπώ αυτό που κάνω. Είμαι απόλυτα εδώ για τη μουσική».

Στο βίντεο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Λάνα Ντελ Ρέι δίνει επίσης μερικές λεπτομέρειες για τον επερχόμενο δίσκο της Blue Banisters, λέγοντας: «Είναι μια συλλογή από παλαιότερα τραγούδια και μερικά νεότερα, μερικά γραμμένα από την οικογένεια και τους φίλους μου και κυρίως από παλιούς συνεργάτες».

«Θέλω να πω ένα ευχαριστώ από καρδιάς που συνεχίζετε να με βλέπετε μέσα από τη μουσική» τόνισε.

Ο λογαριασμός της Lana Del Rey στο Twitter όταν αποχώρησε.
Ο λογαριασμός της Lana Del Rey στο Twitter όταν αποχώρησε. INSTAGRAM/@LANASHONEYDEW


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: social media, Instagram, Μουσική
SHARE: