Lea Michele: Το γυμνό εξώφυλλο αποκάλυψε το τατουάζ για το νεκρό σύντροφό της

default image

Η γυμνή φωτογράφηση ανέδειξε το τατουάζ για τον αγαπημένο της που πέθανε το 2013 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τι αναφέρει σήμερα η πρωταγωνίστρια του Glee για το συμπρωταγωνιστή τους που έφυγε νωρίς

Η Lea Michele έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο Hollywood από την τηλεοπτική σειρά Glee, όπου η όμορφη ηθοποιός γνώρισε και τον σύντροφό της Cory Monteith. Ο ηθοποιός που επίσης πρωταγωνιστούσε στην αμερικανική σειρά, βρέθηκε νεκρός από υπερβολική δόση ναρκωτικών σε ξενοδοχείο του Βανκούβερ, στον Καναδά, το 2013. Σήμερα, η Michele ποζάρει για το βρετανικό Women’s Health και η αισθησιακή φωτογράφηση αποκαλύπτει πως έχει φροντίσει να έχει πάντα πάνω της κάτι που να θυμίζει τον 31χρονο σύντροφό της.

 

Η ηθοποιός έχει γράψει το όνομα Finn λίγο πιο πάνω από τον αριστερό της γλουτό. Πρόκειται για το όνομα του τηλεοπτικού ήρωα που ενσάρκωνε ο Monteith στη δημοφιλή σειρά.

Ο ηθοποιός που έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση σε ηλικία 31 ετών

Η 29χρονη Michele που δήλωνε συντετριμμένη από το θάνατο του αγαπημένου της σήμερα αναφέρει στο Women’s Health: “Τώρα νιώθω σωματικά στην καλύτερη φυσική κατάσταση και συναισθηματικά στα καλύτερά μου”.

 

“Δεν είναι όλα τέλεια. Δεν προσπαθώ να πλασάρω τον εαυτό μου σαν το τέλειο κορίτσι, αλλά τον αγαπώ με τα ελαττώματά του” συμπληρώνει.

ΠΗΓΗ PEOPLE

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα