Λευτέρης Πανταζής: “Είχα βάλει μαλλιά πριν 25 χρόνια”

Λευτέρης Πανταζής: “Είχα βάλει μαλλιά πριν 25 χρόνια”
Ο Λευτέρης Πανταζής NDP Photo Agency

Ο Λευτέρης Πανταζής αποκάλυψε το μεγαλύτερο κασέ της καριέρας του, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του. Τι είπε για την κόρη του Κόνυ Μεταξά και τις μεγάλες επιτυχίες του.

Για την καριέρα του, την κόρη του Κόνυ Μεταξά και τις επιτυχίες του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Λευτέρης Πανταζής. 

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε πως μέσα στην καραντίνα ήρθε ακόμη πιο κοντά με την κόρη του και ότι γνωρίστηκαν καλύτερα, ενώ σχετικά με τις τολμηρές ενδυματολογικές επιλογές της, ο Λευτέρης Πανταζής είπε: “Όταν είσαι καλλιτέχνης, κάνεις μόδα. Μόδα είναι και να σου πάει. Η Κόνυ ό,τι φοράει το κάνει μόδα”. 

Ο Λευτέρης Πανταζής μίλησε και για δύο μεγάλες επιτυχίες του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Το “Ωραιότερο πλάσμα” το έγραψα στην Αγγλία στο στούντιο με τον Νίκο Καρβέλα. Ήρθε η Άννα η Βίσση και μου έκανε δεύτερες φωνές. Ένα τραγούδι που δεν το πίστευα ήταν το “Δεν πειράζει”, που το είχα γράψει για την Άντζελα Δημητρίου όταν χωρίσαμε”.

Επίσης, ο διάσημος τραγουδιστής αποκάλυψε πως το μεγαλύτερο κασέ του ήταν σε μια εμφάνισή του στη Γερμανία που είχε πάρει 1.500.000 δραχμές, αλλά και ότι πριν από 20 με 25 χρόνια είχε βάλει μαλλιά και πως ο καλλιτέχνης θα πρέπει να κάνει μερικές αλλαγές αν χρειάζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα