Light: “Πέθανε, αναστήθηκε και παντρεύτηκε” – Οι αινιγματικές αναρτήσεις του τράπερ

Light: “Πέθανε, αναστήθηκε και παντρεύτηκε” – Οι αινιγματικές αναρτήσεις του τράπερ
Papadakis Press

Χαμός με τα αινιγματικά video του γνωστού τράπερ στο TikTok. Εμφανίζεται με τη σύντροφό του, ανακοινώνοντας τον γάμο τους.

Δύο αινιγματικά βίντεο έχει ανεβάσει τις τελευταίες ώρες στα social media ο Light προκαλώντας τις ποικίλες αντιδράσεις των ακολούθων του, αλλά και πολλά ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο, το ένα εξ αυτών τουλάχιστον, αποτελεί πραγματική είδηση ή απλό… τρολάρισμα.

Ο γνωστός τράπερ εμφανίζεται αγκαλιά με τη σύντροφό του, ανακοινώνοντας τον γάμο τους. Οι δυο τους γνωστοποιούν πως βρίσκονται στην Κρήτη, σε έναν χώρο με πολύ κόσμο, με τον Light να αναφέρει πως μόλις παντρεύτηκαν:

“Ήρθαμε σήμερα εδώ στην Κρήτη και παντρευτήκαμε. Δεν καλέσαμε κανέναν, μόνο όποιος έκανε like στο τελευταίο βίντεο στο TikTok ήταν καλεσμένος. Ζωή σε μας”.

Ποιο ήταν όμως το προηγούμενο βίντεο στο TikTok; Στην δεύτερη περίπτωση, λοιπόν, πρόκειται σίγουρα για “τρολάρισμα” του τράπερ, ο οποίος θέλησε να απαντήσει με χιουμοριστικό τρόπο σε πρόσφατη ανάρτηση που αναδημοσιεύτηκε στα social media και αποκάλυπτε ότι ο τραγουδιστής… πέθανε.

Πώς απάντησε στις φήμες; “Κάνω αυτό το βίντεο για αυτό που κυκλοφόρησε στο TikTok. Παιδιά το βίντεο είναι αλήθεια, όντως έχω πεθάνει. Μόλις έχω φτάσει στον παράδεισο, πέθανα χθες. Δε θέλω να στενοχωριέστε για μένα, θέλω να ζήσετε χαρούμενα τη ζωή σας, όπως την έζησα κι εγώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα