Λίνα Σακκά: “Μια άλλη οικογένεια” – Πού βρισκεται σήμερα η γνωστή ηθοποιός

Λίνα Σακκά: “Μια άλλη οικογένεια” – Πού βρισκεται σήμερα η γνωστή ηθοποιός
Λίνα Σακκά Facebook

Η δημοφιλής ηθοποιός, που έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, μίλησε για τη νέα της ζωή ως μητέρα σε μονογονεϊκή οικογένεια.

Από τα τέλης της δεκαετίας του `90 ως και το 2014, η Λίνα Σακκά πρωταγωνίστησε σε δεκάδες γνωστές τηλεοπτικές σειρές, αλλά και ταινίες. Η σχέση της με τον Γιώργο Χρανιώτη είχε απασχολήσει κατά καιρούς τα εγχώρια tabloids.

Τα “Μια Γυναίκα και ένα αυτοκίνητο”, “Η Αγάπη Ήρθε Από Μάκρια” “Κούκλες”, “Εκδρομή”, αλλά και το κινηματογραφικό ‘Το Όνειρο Του Σκύλου’ και το θεατρικό ‘Οκτώ Γυναίκες Κατηγορούνται’, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις μεγάλες της επιτυχίες.

Σήμερα η Λίνα Σακκά έχει αποτραβηχτεί από την υποκριτική. Στο ‘Καλύτερα Δεν Γίνεται’ του Alpha και στη Ναταλία Αργυράκη μίλησε για το γεγονός ότι μεγαλώνει μόνη της το παιδί της.

“Είμαστε μια άλλη τύπου οικογένεια από τις συνηθισμένες κι από μικρό τον έχω μάθει ότι δεν είναι μόνο η κλασική οικογένεια μαμά, μπαμπάς και παιδιά. Είναι εκείνες που το παιδί ζει με την μητέρα και βλέπει τον πατέρα ή ζει με τον πατέρα του. Έτσι έγινε και με εμένα. Εγώ με τον πατέρα μου μεγάλωσα. Δεν είχα την τρυφερή, μαμαδίστικη σχέση αλλά έγινα πιο τσαμπουκάς. Έχω πολύ καλή σχέση με την μαμά μου”

“Η προσωπική μου ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της. Δεν με αγχώνει τι θα πω στο παιδί μου για μια ενδεχόμενη σχέση μου. Όταν βλέπει ότι είμαι καλά, είναι κι εκείνο καλά. Κάποια πράγματα είναι λίγο δεδομένα. Εκτός αν παντρευτώ αύριο κι έρθει ένας έρωτας ξαφνικός” δήλωσε η Λίνα Σακκά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα