Η Λόχαν από τη “Μύκονό της”: Για να δουλέψεις για μένα πρέπει να είσαι ο καλύτερος

Η Λόχαν από τη “Μύκονό της”: Για να δουλέψεις για μένα πρέπει να είσαι ο καλύτερος
Η Λίντσεϊ Λόχαν στη Μύκονο

Η ηθοποιός Λίντσεϊ Λόχαν γυρίζει ένα ριάλιτι σχετικό με την επιχείρηση που πρόσφατα άνοιξε στη Μύκονο και κυκλοφόρησε - επιτέλους - το trailer!

Η Λίντσεϊ Λόχαν αγαπά πάρα πολύ το νησί των ανέμων και το έχει αποδείξει αρκετές φορές, γι’ αυτό και άνοιξε στο συγκεκριμένο μέρος το “Lohan Beach Club”, το εστιατόριο/κλαμπ που φέρει το όνομά της. Την ίδια ονομασία θα έχει και το ριάλιτι που γυρίζει στο νησί, το οποίο θα έχει ως πρωταγωνίστρια την ίδια και θα βασίζεται στο πώς διευθύνει την επιχείρησή της.

Κυκλοφόρησε, επιτέλους, το πολυαναμενόμενο trailer, το οποίο ξεκινά με την Λίντσεϊ Λόχαν να καλωσορίζει τον κόσμο και τους τηλεθεατές στη “Μύκονό της”, όπως αποκαλεί το νησί. Όπως εξηγεί στο trailer, πάντα γινόταν θέμα κριτικής επειδή διασκέδαζε ασύστολα και έμπαινε σε μπελάδες, γι’ αυτό και αποφάσισε να δώσει ένα τέλος σε αυτά, ανοίγοντας το δικό της κλαμπ στην Μύκονο.

Η 32χρονη ηθοποιός ηγείται μιας ομάδας πρεσβευτών εμπορικών σημάτων που τη βοηθούν να βελτιώσει την επιχείρησή της και, όπως φαίνεται, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με το προσωπικό. “Για να δουλέψεις για μένα, θα πρέπει να είσαι ο καλύτερος από τους καλύτερους. Θέλω να φτιάξω μία αυτοκρατορία εδώ”, αναφέρει η ίδια σε έναν πιθανό υπάλληλο.

Το πρώτο επεισόδιο θα μεταδοθεί από το δίκτυο MTV στις 8 Ιανουαρίου του 2019 και αυτό είναι το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα