Luke Perry: Η “Κέλι” αποστομώνει όσους την κατηγορούν ότι δεν έγραψε τίποτα για το θάνατο του “Ντίλαν”

Luke Perry: Η “Κέλι” αποστομώνει όσους την κατηγορούν ότι δεν έγραψε τίποτα για το θάνατο του “Ντίλαν”
Τζένι Γκαρθ και Λιουκ Πέρι © Everett Collection/REX

Στην εποχή των social media υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να σε φάνε ζωντανό αν δεν κάνεις την ανάρτηση που θέλουν τη στιγμή που το θέλουν. Η Τζένι Γκάρθ τους δίνει "πληρωμένη" απάντηση με αφορμή το θάνατο του Λιουκ Πέρι.

Όλοι οι πρωταγωνιστές από τα “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς” έκαναν κάποια ανάρτηση, δήλωση, ή ανακοίνωση, με αφορμή το θάνατο του Luke Perry σε ηλικία 52 ετών μετά από εγκεφαλικό. Όλοι εκτός από την Τζένι Γκαρθ, που στη σειρά υποδυόταν την “Κέλι”, τον ένα από τους δύο μεγάλους έρωτες του τηλεοπτικού “Ντίλαν”.

Η απόφασή της να “επιστρέψει” στους λογαριασμούς της στα social media μετά το θάνατο του συμπρωταγωνιστή της στις 8 Μαρτίου, την Ημέρα της Γυναίκας, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, την μετέτρεψε αυτόματα σε “κόκκινο πανί” για εκατομμύρια χρήστες των κοινωνικών δικτύων που εκφράστηκαν με διόλου κολακευτικά έως αγρίως επιθετικά σχόλια για την 46χρονη πλέον ηθοποιό.

Και παρά το γεγονός ότι αρχικά απέφυγε να πάρει θέση, οι επιθέσεις ήταν τόσο έντονες, που στο τέλος υποχώρησε και το έκανε χωρίς να μασήσει τα λόγια της. Υπενθυμίζοντας σε όλους ότι η αληθινή ζωή είναι “εκεί έξω” και όχι στα social media και ότι δεν δικαιούνται να κρίνουν κάποιον μόνο από την παρουσία του σε αυτά.

«Επέλεξα να ποστάρω μια φωτογραφία των κοριτσιών μου. Επειδή είναι η ζωή μου. Επειδή είναι μια μέρα για να γιορτάζουμε όλες τις γυναίκες. Μου πήρε πολύ για να θέλω να γιορτάζω το ο,τιδήποτε. Το σκέφτηκα πολύ και ξέρω πως έτσι θα ήθελε ο αγαπημένος μου φίλος. Τα παιδιά του ήταν η ζωή του. Και όποιος τον γνώριζε το ξέρει αυτό και επίσης ξέρει πως δεν έδινε δεκάρα για τα social media. Οπότε σταματήστε να βγάζετε συμπεράσματα, να κρίνετε ή να κάνετε αγενή σχόλια», έγραψε σε νέα της ανάρτηση η Τζένι Γκαρθ.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα