Luke Perry: Το σπαρακτικό αντίο του “Μπράντον” στον “Ντίλαν”

Luke Perry: Το σπαρακτικό αντίο του “Μπράντον” στον “Ντίλαν”
Λιουκ Πέρι - Τζέισον Πρίστλεϊ

Ράγισε καρδιές ο Τζέισον Πρίστλεϊ στην ανάρτησή του για το θάνατο του καλού του φίλου και συμπρωταγωνιστή του στα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς".

Μπράντον ή Ντίλαν; Το μεγάλο αυτό δίλημμα προκάλεσε αρκετές συζητήσεις και καυγάδες πίσω στα 90’s. Οι δύο κεντρικοί αντρικοί χαρακτήρες στα “Χτυποκάρδια του Μπέβερλι Χιλς” ήταν εκ διαμέτρου αντίθετοι. Ο πρώτος, ήταν ο ορισμός του “καλού παιδιού”, ένα καθαρόαιμο “american boy”, ευγενικός, καλός μαθητής, με τρόπους και καλή συμπεριφορά στα κορίτσια. Ο δεύτερος ήταν περισσότερο ατίθασος, αντισυμβατικός, επαναστάτης, “κακό παιδί”, αλλά πάντα κι αυτός καλή στην καρδιά. Στο σίριαλ οι δύο χαρακτήρες τα έβρισκαν μια χαρά, στη ζωή όμως οι ηθοποιοί που τους υποδύονταν τα πήγαιναν ακόμη καλύτερα. Αυτός ήταν και ο λόγος που μετά τον πρόωρο θάνατο του Luke Perry, ο Jason Prestley χρειάστηκε αρκετές μέρες προκειμένου να εκφράσει δημόσια αυτά που νιώθει για το χαμό του φίλου του.

Στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ο Τζέισον Πρίστλεϊ αναγνωρίζει ότι του πήρε δύο μέρες μέχρι να μπορέσει να γράψει κάτι για το φίλο του. Κάνει λόγο για “ένα αστέρι, ένα δυνατό φως που έσβησε πρόωρα”. Στη δεύτερη ανάρτησή του γράφει για τον Πέρι: “Ήταν ο συμπαίκτης μου, ο δάσκαλός μου, ο αδελφός μου”, συμπληρώνοντας ότι “ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν”.

Η μία από τις αναρτήσεις του πρωταγωνιστή της θρυλικής σειράς, κλείνει με τον πιο συγκινητικό τρόπο: “Καληνύχτα γλυκέ πρίγκιπα”.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα