Madonna: Διχάζει ξανά τους θαυμαστές της με τον σέξι χορό στο TikTok – “Δεν μπορεί να είναι αυτή”

Madonna: Διχάζει ξανά τους θαυμαστές της με τον σέξι χορό στο TikTok – “Δεν μπορεί να είναι αυτή”

Ακόμα ένα αμφιλεγόμενο βίντεο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο TikTok η Madonna, στο οποίο απεικονίζεται μόνο με τα εσώρουχά της και δεμένη με ζώνες να χορεύει ξέφρενα στον φακό.

Η Madonna δεν είναι πια η Madonna“, είναι ένα από τα σχόλια που βρίσκονται κάτω από τη νέα, αμφιλεγόμενη ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας στο TikTok, η οποία δίχασε για ακόμη μια φορά τους θαυμαστές της και μας έκανε λιγάκι να συμφωνήσουμε.

Μετά την τελευταία ανάρτηση στη δημοφιλή πλατφόρμα κατά την οποία υπαινίχθηκε ότι είναι gay, βάζοντας “φωτιά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Madonna προχώρησε σε ακόμη μια δημοσίευση και αυτή τη φορά αρκέστηκε στο να χορέψει.

Φορώντας μαύρα αποκαλυπτικά εσώρουχα, κοσμήματα και λευκά γυαλιά, η Madonna χορεύει ξέφρενα υπό τους ήχους ενός hip hop τραγουδιού, αγγίζοντας τον εαυτό της, ενώ στο τέλος σηκώνει με ύφος το μεσαίο δάχτυλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα περισσότερα σχόλια κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση μόνο θετικά δεν είναι, καθώς οι θαυμαστές της εκφράζουν ανησυχία πως η Madonna δεν είναι πια η ίδια όπως κάποτε, ρωτώντας της τι της συμβαίνει και αν είναι καλά.

Madonna: Το επίμαχο βίντεο στο TikTok

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα