Madonna: Οι ημίγυμνες πόζες στο Instagram που σόκαραν τους θαυμαστές της

Madonna: Οι ημίγυμνες πόζες στο Instagram που σόκαραν τους θαυμαστές της
Instagram

Πληθώρα σχολίων γράφτηκαν κάτω από την τελευταία ανάρτηση της Madonna στο Instagram, πολλά όμως δεν ήταν ιδιαίτερα θετικά.

Δέκα νέες φωτογραφίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Madonna, στις οποίες ποζάρει ημίγυμνη στο κρεβάτι της και τα αποκαλυπτικά εσώρουχα που επέλεξε, άφησαν ελάχιστα σημεία του σώματός της ακάλυπτα.

Χαρακτηριστικό της… συζήτησης που προκάλεσαν οι φωτογραφίες της, είναι το γεγονός ότι μέσα σε 10 ώρες, οι αντιδράσεις και τα σχόλια έφτασαν κοντά στο ένα εκατομμύριο.

Αρκετοί φαν της βασίλισσας της pop σχολίασαν θετικά την εν λόγω ανάρτηση, γράφοντας χαρακτηριστικά πως όταν κι εκείνοι φτάσουν την έκτη δεκαετία της ζωής τους, θα θέλουν να είναι σαν την Madonna.

Ωστόσο, πολλοί ήταν εκείνοι που δεν ήταν σύμφωνοι με τα παραπάνω σχόλια. Χαρακτηριστικά, ένας χρήστης έγραψε κάτω από την ανάρτηση: “Τι κάνεις;”, ενώ άλλος σχολίασε: ” Αντί να βγάζεις αυτές τις γελοίες φωτογραφίες, φτιάξε ποιοτική μουσική, όπως συνήθιζες”.

Δεν είναι πρώτη φορά που η Madonna κάνει τέτοιου είδους ανάρτηση, ούτε πρώτη φορά που επικρίνεται από τους χρήστες του διαδικτύου. Κάποιοι, όμως, έκαναν λόγω για τις “πιο σοκαριστικές φωτογραφίες” που έχει ανεβάσει η τραγουδίστρια.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα