Μαγκάιβερ: Πώς είναι σήμερα ο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον

Μαγκάιβερ: Πώς είναι σήμερα ο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον
Καρέ από αφίσα της σειράς "Μαγκάιβερ" IMDB

Ο διάσημος ηθοποιός Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον που πρωταγωνίστησε στη θρυλική σειρά "Μαγκάιβερ" είναι 70 ετών. Τι κάνει σήμερα το είδωλο της δεκαετίας του '80.

Περίπου 35 χρόνια έχουν περάσει από το πρώτο επεισόδιο της θρυλικής σειράς “Μαγκάιβερ”, που ξεκίνησε να προβάλλεται από το κανάλι ABC τον Σεπτέμβριο του 1985.

Η σειρά ακολουθούσε τις περιπέτειες του Άνγκους ΜακΓκάιβερ, ενός γενναίου και πολυμήχανου μυστικού πράκτορα που ανήκε στις ειδικές δυνάμεις. Χαρακτηριστικό του πολυμήχανου πράκτορα ήταν η αποφυγή χρήσης όπλων και ο τρόπος που ξεπερνούσε τα εμπόδια με επιστημονικές γνώσεις και ευρεσιτεχνίες, ενώ η λέξη “Μαγκάιβερ” χρησιμοποιείται έως σήμερα για να δηλώσει κάποιον που είναι πολυμήχανος.

Πρωταγωνιστής ήταν ο Ρίτσαρντ Ντιν Άντερσον, ένας γοητευτικός άντρας που υπήρξε ένας από τους γόηδες της δεκαετίας του ’80 και το απόλυτο είδωλο της εποχής.

Χρόνια αργότερα ο γνωστός ηθοποιός έπαιξε στην τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας “Stargate SG-1”, ενώ έπειτα αποφάσισε να παρατήσει την τηλεόραση και τη δημοσιότητα και να αφοσιωθεί στην κόρη του, με τον ίδιο τότε να λέει για την απόσυρσή του: “Λόγω της πατρότητας, θέλω να τα αφήσω όλα και να φύγω. Γιατί το μωρό είναι ο λόγος ύπαρξής μου, ο λόγος που έρχομαι στη δουλειά”.

Σήμερα, ο θρυλικός ηθοποιός είναι 70 ετών και ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ δεν έχει λογαριασμούς στα social media, καθώς θέλει να προστατεύσει την ιδιωτική του ζωή. Ωστόσο, στην επίσημη ιστοσελίδα που έφτιαξε μια θαυμάστρια για αυτόν, στέλνει φωτογραφίες από την καθημερινότητά του και μικρά σημειώματα, τα οποία αναρτώνται στη στήλη “Notes from Rick” του site, κρατώντας έτσι μια μικρή επαφή με το κοινό του.

Παράλληλα, διάφορες σελίδες θαυμαστών αφιερωμένες στον ηθοποιό, μοιράζονται στιγμιότυπα από το τότε και το σήμερα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα