Μακρυπούλια: Μου έχει τύχει να έχω πάθει κρίση πανικού στο καμαρίνι και να κλαίω

Μακρυπούλια: Μου έχει τύχει να έχω πάθει κρίση πανικού στο καμαρίνι και να κλαίω

Σε συνέντευξή της η παρουσιάστρια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ αναφέρει πως συχνά καλείται να "φορέσει" το καλύτερό της χαμόγελο ενώ "μέσα της συμβαίνει το χάος".

Η Ζέτα Μακρυπούλια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας, από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, σε ένα τηλεπαιχνίδι που αγαπήσαμε όλοι στα ’90s και όπως όλα δείχνουν εξακολουθεί να προσελκύει τηλεθεατές και εν έτει 2017. Η παρουσιάστρια του ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ και ηθοποιός, έδωσε συνέντευξή στο κυπριακό περιοδικό Omikron και εξομολογήθηκε τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει. Δυσκολίες που έπρεπε να αφήσει στην άκρη καθώς έπρεπε να βγει στον αέρα ή τη σκηνή του θεάτρου.

“Μου έχει τύχει να είμαι χάλια ψυχολογικά και να πρέπει να παρουσιάσω μία live εκπομπή ή να πρέπει να ανέβω στη σκηνή, σε ένα γεμάτο από θεατές θέατρο. Αλλά μέσα μου να συμβαίνει το χάος… Να έχω πάθει κρίση πανικού στο καμαρίνι μου και να κλαίω” αναφέρει μεταξύ άλλων στο τεύχος Ιουλίου.

A (cloudy) day with that shiny girly girl… @zeta_makripoulia_official #interviewing #backstage #star #sobeautiful #photoshooting #coverstory @omikron_magazine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Χατζηγεωργίου ♑️ (@yiannis_xatzigeorgiou) στις

ΝΕΟ OMIKRON σε Summertime mood *H ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ επιστρέφει στο Omikron ύστερα από δύο χρόνια με την πιο προσωπική της συνέντευξη! Οι δύσκολοι χωρισμοί, οι προδοσίες, τα λάθη που δεν συγχωρούνται στους όμορφους, η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ΑΚΟΜΑ: * FASHION: Καλοκαιρινές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ – 365 μοναδικές προτάσεις για ξεχωριστό στιλ. * STYLE TIPS: Πώς να βρεις τo μαγιό που σου ταιριάζει. * ΟΜΟΡΦΙΑ: τα απαραίτητα για τις διακοπές σου. * ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ από την Αγία Νάπα μέχρι την Πάφο που πρέπει να γνωρίσεις. * ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΝΓΚΟΓΛΟΥ: Όσο μεγαλώνει, γίνεται κι όλο πιο ποθητός! MAZI ΔΩΡΟ το νέο Fa Honey Elixir. Feel Fantastic! Ψάξε να το βρεις- για περιορισμένο αριθμό αναγνωστών – – – #instamood #likeforlike #potd #instaphoto #omikronmagazine #instadaily #instalike #fashion #omikronmagazinecyprus

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Omikron Magazine (@omikron_magazine) στις

ΦΩΤΟ Instagram/Zeta_makripoulia_official

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα