Μάλαμα: “Οι γυναίκες δεν έχουν τόσο σημαντικούς ρόλους όσο οι άνδρες στα σίριαλ”

Μάλαμα: “Οι γυναίκες δεν έχουν τόσο σημαντικούς ρόλους όσο οι άνδρες στα σίριαλ”
Glomex

Για τους ρόλους στα ελληνική σίριαλ που δίνονται με βάση τον άνδρα πρωταγωνιστή και όχι τη γυναίκα, μίλησε μεταξύ άλλων η ηθοποιός Ελένη Μάλαμα.

Στην εκπομπή “The 2Night Show” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η ηθοποιός Ελένη Μάλαμα, η οποία μίλησε για την επιθυμία της να ζήσει στο εξωτερικό, για τις διαφορές που υπάρχουν ανάμεσα στο ανδρικό και το γυναικείο φύλο στο επάγγελμά της, αλλά και για το γεγονός ότι είναι ελεύθερη.

“Τώρα πια είμαι πιο επιλεκτική με τους ρόλους που δέχομαι. Σε ένα πιο αρχικό στάδιο της επαγγελματικής μου ζωής δεν θα σκεφτόμουν κάτι τέτοιο, εννοείται. Αλλά τώρα πια, που βλέπεις παγκοσμίως ότι αλλάζουν τα πράγματα στην Τέχνη και οι ανάγκες οι δικές μας, των γυναικών δηλαδή, έχουν αρχίζει να αλλάζουν. Δηλαδή θέλουμε και εμείς ενδιαφέροντες ρόλους, να έχει νόημα να κάνεις κάτι. Οι γυναίκες δεν είχαν και ακόμα δεν έχουν τόσο σημαντικούς ρόλους. Κινείται το πράγματα κυρίως γύρω από τους άντρες. Σαν τάση το λέω”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μάλαμα αποκάλυψε ότι στην αρχή της καριέρας της ήθελε να ασχοληθεί μόνο με το θέατρο.

“Στην αρχή της καριέρας μου ήθελα να ασχοληθώ μόνο με το θέατρο, αλλά αυτό ήταν λάθος, γιατί το θέμα είναι η εμπειρία. Είναι ταμπέλες του παρελθόντος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα