Μαλέσκου: “Έχω αγαπηθεί πολύ στη ζωή μου” – Τι είπε για τον Χεζόνια

Μαλέσκου: “Έχω αγαπηθεί πολύ στη ζωή μου” – Τι είπε για τον Χεζόνια
Η Ιωάννα Μαλέσκου glomex

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για την αγάπη του κόσμου, αλλά και την κριτική που έχει δεχτεί, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια

Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/6) η Ιωάννα Μαλέσκου, όπου αποκάλυψε πώς θα συνεχίσει τον ΣΚΑΪ και τη νέα σεζόν με την εκπομπή Love It.

Ακόμη, η παρουσιάστρια μίλησε για την αγάπη του κόσμου, για την κριτική που έχει δεχτεί, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Χεζόνια.

“Δεν έχω κλείσει ακόμα χρόνο στην Αθήνα, σε λίγο καιρό κλείνω. Ναι συνεχίζω για δεύτερη χρονιά ΣΚΑΪ και Love it. Θα ήθελα πολύ να κάνω και κάτι άλλο. Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Στη ζωή μου έχω εισπράξει πολύ αγάπη από τον κόσμο. Αυτό που με ενδιαφέρει πάντως, όμως, είναι το κομμάτι των γυναικών. Και μέχρι στιγμής αυτό δείχνει. Η μεγαλύτερή μου προσδοκία είναι να με αγαπούν οι γυναίκες. Αισθάνομαι κορίτσι της διπλανής πόρτας”, είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Ενώ για τον Μάριο Χεζόνια δήλωσε: “Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Είναι ένας ωραίος άνδρας. Δε θα επιβεβαιώσω, ούτε θα διαψεύσω κάτι. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για τον Χεζόνια. Θεωρούν ότι είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει το συμβόλαιό του”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα