Κατερίνα Στικούδη: Έγινε μαμά – Γέννησε αγοράκι

Κατερίνα Στικούδη: Έγινε μαμά – Γέννησε αγοράκι
Η Κατερίνα Στικούδη instagram - Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κατερίνα Στικούδη, καθώς έγινε μαμά. Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, σε μαιευτήριο των βορείων προαστίων.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι παντρεμένη με τον Βαγγέλη Σερίφη ή αλλιώς Dj Rico από το 2018. Να σημειωθεί ότι η νέα μαμά μέχρι και τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της συνέχιζε να εργάζεται για το νέο της album, ενώ παράλληλα βρισκόταν και στα backstage του J2US.

Η γνωστή τραγουδίστρια ξεκίνησε να εμφανίζεται στο show πριν από τρεις βδομάδες, παρά το γεγονός ότι ήταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, ωστόσο αποσύρθηκε λίγο πριν γεννήσει.

Την ανακοίνωση ότι η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο μαιευτήριο, έκανε ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης στην αρχή του χθεσινού show, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

“Νιώθω μοναξιά. Νιώθω ότι δεν έχω άνθρωπο στο Celebrity room. Τίποτα, κενό γιατί το Κατερινάκι μας από λεπτό σε λεπτό γεννάει. Είναι στο νοσοκομείο…”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα