Margot Robbie: Η πρώτη της φωτογραφία ως κινηματογραφική Barbie

Margot Robbie: Η πρώτη της φωτογραφία ως κινηματογραφική Barbie
Η Margot Robbie Willy Sanjuan/Invision/AP

Μέσα σε ροζ κάμπριο εμφανίστηκε η Margot Robbie, η οποία θα υποδυθεί την Barbie, στην πρώτη live-action ταινία για την διάσημη κούκλα.

Την Barbie πρόκειται να υποδυθεί η Margot Robbie στη νέα ταινία για τη διάσημη κούκλα μικρών και μεγάλων, που ετοιμάζει η Warner Bros και η Mattel.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, που θα είναι συμπαραγωγός στην ταινία μέσω της εταιρείας παραγωγής της, μαζί με τον σύζυγό της, Tom Ackerley αλλά και τον παραγωγό Josey McNamara, θα πρωταγωνιστήσει στην πρώτη live-action ταινία για την Barbie.

Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της ταινίας που δείχνουν τη Margot Robbie στον ρόλο της Barbie. Στη φωτογραφία, η δημοφιλής ηθοποιός ποζάρει μέσα στο ροζ αυτοκίνητό της και χαμογελά όλο χάρη.

Όπως έχει δηλώσει η Margot, “η Barbie προωθεί την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στα παιδικά χρόνια και ενδυναμώνει τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε ρόλους που τους εμπνέουν”.

Η Greta Gerwig θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ ο Ryan Gosling θα υποδυθεί τον Ken. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου του 2023.

Η Margot Robbie ως κούκλα Barbie

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα