Μαρία Κωνσταντάκη: “Έκανα σεξ κάτω το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου”

Μαρία Κωνσταντάκη: “Έκανα σεξ κάτω το άγαλμα του Κολοκοτρώνη στη Σταδίου”

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τη διαδικτυακή σειρά "Εγκλωβισμένες" και μοιράστηκε ιστορίες από την προσωπική και σεξουαλική της ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” ήταν την Πέμπτη (12/11) η Μαρία Κωνσταντάκη, η οποία μίλησε για την τηλεόραση, τη διαδικτυακή σειρά “Εγκλωβισμένες”, την καριέρα της, αλλά και την προσωπική και σεξουαλική της ζωή.

“Η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής, να μην ξέρει ο τρόπος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό. Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Γιατί στα γηρατειά τι θα έχουμε να θυμόμαστε;”, ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε, μεταξύ άλλων, μια ιστορία της από το παρελθόν, λέγοντας:

“Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη. Δε θυμάμαι. Α στην παλιά Βουλή. Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορονοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο μέρος μετά την ερωτική συνεύρεση”.

Μάλιστα, ανέφερε ότι την έχουν απατήσει στο παρελθόν, μιλώντας για έναν πρώην της που έχει πεθάνει και δηλώνοντας ότι η ερωμένη του της είχε πει “συλλυπητήρια” στην κηδεία του.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα