Μαρία Μενούνος: Με άρωμα Κρήτης ο γάμος της στην Αρκαδία

Μαρία Μενούνος: Με άρωμα Κρήτης ο γάμος της στην Αρκαδία

Η αναγγελία του γάμου και όλες οι λεπτομέρειες που έχουν γίνει γνωστές για τον γάμο της διάσημης παρουσιάστριας το ερχόμενο Σάββατο στο Άκοβο Μεγαλόπολης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Μαρία Μενούνος μία από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους και παρουσιάστριες στις Ηνωμένες Πολιτείες, ετοιμάζεται να παντρευτεί το ερχόμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου στο χωριό του πατέρα της, τον Άκοβο Αρκαδίας, με θρησκευτικό γάμο τον σύντροφο της ζωής της Κέβιν  Αντεργκάρο.

Αυτό όμως που  δεν είναι καθόλου γνωστό είναι ότι ο γάμος της που θα έχει έντονο… άρωμα Κρήτης. Κατ΄αρχήν η αναγγελία του χαρμόσυνου γεγονότος της δημοσιεύτηκε σήμερα στην κρητική εφημερίδα Πατρίς: «O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλιν το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στη Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στη Βοστόνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας» γράφει η σχετική  αναγγελία.

 

Ανάμεσα στους  κουμπάρους είναι η πρώην παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά (σ.σ.: Η Μενούνος έχει βαφτίσει την κόρη της Χρουσαλά, Μαρία), ο κομμωτής και μακιγιέρ Δημήτρης Γιαννέτος και ο… πολιτογραφημένος Κρητικός Σωτήρης Κυρανάκος με την Ηρακλειώτισσα μνηστή του, Ήρα Βουτσαλά Ο Σωτήρης Κυρανάκος είναι το δεξί χέρι της Μαρίας στην Ελλάδα και οικογενειακός φίλος, στον οποίο τρέφουν ιδιαίτερη αδυναμία οι γονείς της.

Το “άρωμα” Κρήτης όμως δεν σταματά στην κουμπαριά, αλλά συνεχίζεται και σε  αναμνηστικά και άλλα ντεσού του γάμου που θα είναι διά χειρός  της Ηρακλειώτισσας Εβελίνας Μπάκιντα.

Το μυστήριο

Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και θα είναι άκρως παραδοσιακός με κλαρίνα, τσολιάδες, σχάρες με γουρουνόπουλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού. Θα υπάρχουν πολλοί καλεσμένοι από την ξένη και ελληνική σόουμπιζ. Τις προετοιμασίες  έχει αναλάβει  ο πατέρας και η  μητέρα της Μενούνος.

Το ζευγάρι παρόλο που θέλει ένα γάμο παραδοσιακό, επέλεξε για πρώτο χορό ένα βαλς που χορογράφησε ξάδελφος της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο Κέβιν και η Μαρία ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στην Τάιμς Σκουέαρ της Νέας Υόρκης ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2017. Ο γάμος της έγινε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση με τον παρουσιαστή του FOX, Στιβ Χάρβεϊ, να μεταδίδει την τελετή.

Η διάσημη παρουσιάστρια έχει δηλώσει ότι θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί: «Θα προσπαθήσουμε ακόμη μία φορά μόλις επιστρέψουμε από την Ελλάδα». Σε περίπτωση που ούτε αυτή τη φορά έχει αποτέλεσμα η εξωσωματική γονιμοποίηση, η Μαρία εξετάζει την επιλογή της παρένθετης μητέρας και έχει ζητήσει τη συμβουλή της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει αποκτήσει το τρίτο της παιδί με αυτό τον τρόπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα