Μαρία Μενούνος: Στον Άκοβο Αρκαδίας ο γάμος αλά ελληνικά της παρουσιάστριας

Μαρία Μενούνος: Στον Άκοβο Αρκαδίας ο γάμος αλά ελληνικά της παρουσιάστριας
Η Μαρία Μενούνος με τον πατέρα της στην Times Square της Νέας Υόρκης Instagram / Maria Menounos

Η Μαρία Μενούνος παντρεύεται με θρησκευτικό παραδοσιακό γάμο το ερχόμενο Σάββατο στο χωριό του πατέρα της. Τι δήλωσε για την εκκλησία που επέλεξε.

Μετά τον πολιτικό γάμο που έκανε την Πρωτοχρονιά στην Times Square της Νέας Υόρκης,  η διάσημη παρουσιάστρια Μαρία Μενούνος ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στον Άκοβο Μεγαλόπουλης, από όπου κατάγεται.

Ο γάμος – ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι καθόλα παραδοσιακός – θα λάβει χώρα το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου.

Η Μενούνος σε δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στον αγώνα που έδωσε ο πατέρας της για τον τόπο του κι επισήμανε ότι παντρεύεται στο εκκλησάκι που χτίστηκε μετά από δωρεά του πατέρας της και άλλων ομογενών του που μένουν στις ΗΠΑ.

«Οργανώναμε τεράστια πανηγύρια, ο κόσμος αγόραζε εισιτήριο, τρώγαμε και χορεύαμε με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για αυτήν την εκκλησία. Για αυτό και εγώ θέλω να παντρευτώ εκεί» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Καλεσμένο θα είναι όλο το χωριό ενώ θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με γουρουνοπούλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού. Κουμπάροι θα είναι η Μαριέττα Χρουσαλα, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα