Μαρία Σολωμού: Ξέσπασε για Λιάγκα και Παπανώτα – “Υπάρχουν και ψυχολόγοι”

Μαρία Σολωμού: Ξέσπασε για Λιάγκα και Παπανώτα – “Υπάρχουν και ψυχολόγοι”
Μαρία Σολωμού Glomex

Η Μαρία Σολωμού αναφέρθηκε στη στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντί της, αλλά και στον Δημήτρη Παπανώτα, τον οποίο αποκάλεσε εμμέσως "κομπλεξικό". Η απάντηση του παρουσιαστή.

“Χείμαρρος” ήταν Μαρία Σολωμού στη συνέντευξή της στον Θέμη Γεωργαντά, κατά τη διάρκεια της εκπομπής “After Dark”, το βράδυ της Κυριακής (19/12).

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τον γιο της, για την παιδική της ηλικία, για τον εαυτό της σήμερα, αλλά και για τα άσχημα σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς από τον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Παπανώτα, σχολιάζοντας τους δύο παρουσιαστές για διαφορετικούς λόγους.

Μαρία Σολωμού: “Να προσέχει πώς μιλάει ο Λιάγκας”

“Πιστεύω ότι με συμπαθεί ο Γιώργος Λιάγκας αλλά, όπως ξέρουμε όλοι και πολύ καλά ο ίδιος, κατά καιρούς έχει ανοίξει το στόμα του και έχει πει πράγματα τα οποία δεν έχουν πάει καλά. Δηλαδή έχει βρεθεί στη δύσκολη θέση να απολογηθεί και πάρα πολλές φορές έχουν χαρακτηριστεί τα σχόλια του ως μισογύνικα. Εγώ κάνω κάποια podcasts και μπήκε η ομάδα του στη διαδικασία, φαντάζομαι και ο ίδιος ο Γιώργος, να ξετρυπώσουν ένα podcast ακριβώς μετά από κάποιες δηλώσεις μου που έγιναν viral για δικούς τους λόγους και να το κάνουν θέμα στην εκπομπή σαν να έχω δώσει κάποια συνέντευξη και να απολογούμαι ή να απολογούμαι ή να υπερηφανεύομαι, όπως είπε, για τις σεξουαλικές μου επιδόσεις όταν ήμουν 20 χρονών”, είπε η Μαρία Σολωμού.

Και συνέχισε, λέγοντας: “Να ενημερώσουμε τον κύριο Λιάγκα ότι τα podcasts μου δεν είναι συνεντεύξεις. Έρχονται κάποιοι άνθρωποι και μου στέλνουν τα λεγόμενα γράμματα με τα προβλήματα τους. Ας μπει στον κόπο λοιπόν, από τη στιγμή που θέλει να το κάνει θέμα, να μάθει τι κάνω εγώ στα podcast και να ακούσει όλο το podcast. Να προσέχει πώς μιλάει για έναν άνθρωπο που υποτίθεται ότι συμπαθεί ή έχουμε καλές σχέσεις. Διότι δεν μπορεί να μου μιλάει εμένα για τρικυμία εν κρανίω. Τρικυμία εν κρανίω στο δικό του μπορώ να δημιουργήσω άνετα πια!”.

Την τελευταία φορά που πήγα στην εκπομπή του Γιώργου έφαγε πάλι “παντόφλα” γιατί με είπε, εντός ή εκτός εισαγωγικών που δεν τον παρεξήγησα, “κατίνα” οn air. Τον ειδοποίησαν από το κοντρόλ και μέσα σε τρία λεπτά ζήτησε συγγνώμη και είπε πως δεν εννοούσε κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί όμως ο “χείμαρρος” να κατακρίνει και να μιλάει με αυτόν τον τρόπο για κάποιον άνθρωπο που λέει την αλήθεια του”, κατέληξε η γνωστή ηθοποιός.

Μαρία Σολωμού: “Ο Παπανώτας με σιχαίνεται χρόνια”

Στη συνέχεια, η Μαρία Σολωμού σχολίασε τον Δημήτρη Παπανώτα, λέγοντας: Τι να πω γι’ αυτή την προσωπικότητα; Έχω την εντύπωση ότι με σιχαίνεται χρόνια ο Δημήτρης Παπανώτας. Πες μου ένα λόγο που μπορεί ένας άνθρωπος να σε αντιπαθεί βαθύτατα, ο οποίος δεν συνδέεται μαζί σου με κανένα τρόπο, οι πράξεις σου δεν τον επηρεάζουν πουθενά και έχει άποψη για σένα. Κόμπλεξ λέγεται αυτό; Ψυχολογικά που θα έπρεπε να πάει κάπου;“.

“Μια φορά έχω πάει καλεσμένη γιατί γνωρίζω χρόνια τη Σταματίνα και νομίζω με προσπέρασε έτσι ή φρόντισε να λείπει εκείνη την ώρα που ήταν η συνέντευξή μου. Θεωρώ ότι με αντιπαθεί βαθύτατα για κάποιο δικό του λόγο, ας το λύσει. Υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που λέγονται ψυχολόγοι, καλό είναι να πηγαίνουμε, να λέμε τα προβλήματά μας, να μην τα βγάζουμε στους άλλους χωρίς λόγο”, κατέληξε.

Η απάντηση του Παπανώτα στη Σολωμού

Τις δηλώσεις της Μαρίας Σολωμού για το πρόσωπό του σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας στην εκπομπή “Happy Day”, αρνούμενος ότι έφυγε επίτηδες από το πάνελ όταν είχε πάει για συνέντευξη, κάτι που υποστήριξε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Όπως είπε ο παρουσιαστής:

“Δεν θα κάτσω να απολογηθώ γιατί κάποιος ανόητος ακούει τον στιλίστα, τη μακιγιέζ και την κομμώτρια. Εκτός αν θυμάται συγκεκριμένα να μας πει πότε εγώ ασχολήθηκα μαζί της, που βαριέμαι ειλικρινά. Για να καταλάβει κι αυτή ότι τον ψυχολόγο άλλος τον χρειάζεται. Εγώ τα έχω πολύ ξεκαθαρισμένα μέσα μου, ότι είμαι προοδευτικός άνθρωπος στις πολιτικές μου απόψεις και συντηρητικός στις κοινωνικές. Έναν άνθρωπο που επιλέγει γάμους, διαζύγια, δεν παντρεύομαι αλλά κάνω παιδί, αλλά μετά τα φτιάχνω και με ένα νεότερο… όλο αυτό για τις δικές μου αρχές και για τα δικά μου πιστεύω είναι λάθος“.

“Έχω το δικαίωμα να έχω την άποψή μου. Και την άποψή μου την έχω χωρίς να με επηρεάζει αυτό που κάνει. Μπορώ να έχω άποψη για τη ζωή γιατί δεν είμαι 20. Και επίσης, είναι η δουλειά μου να έχω άποψη. Θα γελάσει ειρωνικά η Μαρία Σολωμού για μένα. Δεν συζητήθηκε αρκετά για τον Mente Fuerte και βρήκε τρόπο να συζητηθεί. Ένας άνθρωπος με σταθερή πορεία στη ζωή του να πεις έχει κόμπλεξ και χρειάζεται ψυχολόγο, εσύ που δεν έχεις σταθερή πορεία τι χρειάζεσαι;, κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα