Μαρινέλλα: Οι δυσκολίες στα γυρίσματα του “Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες” – “Μαρτύρησα”

Μαρινέλλα: Οι δυσκολίες στα γυρίσματα του “Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες” – “Μαρτύρησα”
Μαρινέλλα Papadakis Press

Μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς έκανε η Μαρινέλλα μιλώντας για το πέρασμά της από την τηλεόραση και τη συμμετοχή της στη σειρά "Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες".

Δυσάρεστη γεύση φαίνεται πως άφησε στη Μαρινέλλα η συμμετοχή της στη σειρά, “Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες“, καθώς σε μία σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε κατά το πέρασμά της από τη θρυλική σειρά της ΕΡΤ πριν 22 χρόνια.

Με αφορμή τη μουσική συνάντησή της με τον Θανάση Πολυκανδριώτη και το Μουσικό Σύνολο “Οι Επόμενοι” στο Christmas Theater, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συναντούν οι τραγουδιστές στις συνεργασίες τους, σχολιάζοντας πως “πολλές φορές στα σχήματα υπάρχουν παράπονα ότι ο ένας είπε ένα τραγούδι, ο άλλος μισό.. εγώ δεν πιστεύω στην ποσότητα, αλλά στην ποιότητα. Μπορεί να πεις ένα τραγούδι και να φανείς και να πεις 10 τραγούδια και να μην περάσει τίποτα”.

Μιλώντας για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά “Ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες” η Μαρινέλλα εκμυστηρεύτηκε πως δεν θα συμμετείχε ξανά σε κάποια τηλεοπτική σειρά, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε, “για οκτώ μήνες μαρτύρησα. Μαρτύρησα με την καλή έννοια. Σηκωνόμουν 6 το πρωί, έπρεπε να είμαι στο γύρισμα στις 07:30 και γύριζα στο σπίτι μου στις 8 το βράδυ. Ήταν ωραίο αυτό το πράγμα;”. Και συμπλήρωσε: “Ο τεμπέλης δεν προοδεύει. Αυτός που του αρέσει η δουλειά πάει πάντα μπροστά“.

Τέλος, σχολιάζοντας το ότι όλο και συχνότερα ακούγονται επανεκτελέσεις παλιών τραγουδιών, η Μαρινέλλα εξέφρασε την επιθυμία της να ακουστεί ξανά από κάποια τραγουδίστρια το “Άνοιξε Πέτρα“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα