MasterChef: Η συγκλονιστική ιστορία του Μάριου Βραχάτη – “Κλείστηκα σε μοναστήρι”

MasterChef: Η συγκλονιστική ιστορία του Μάριου Βραχάτη – “Κλείστηκα σε μοναστήρι”

Ο Μάριος Βραχάτης είχε λάβει μέρος στο MasterChef 2 και η ιστορία του τότε είχε συγκινήσει. Μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τον εγκλεισμό σε μοναστήρι, αλλά και για το Masterchef.

Ο πρώην παίκτης του MasterChef, Μάριος Βραχάτης, που είχε συμμετάσχει στον περσινό κύκλο της εκπομπής μαγειρικής και είχε συγκινήσει με την ιστορία του, μιλά για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και για το πώς βλέπει τη φετινή σεζόν του παιχνιδιού.

“Έμεινα αρκετό καιρό μόνος μου, σε μικρή ηλικία. Έμεινα μια πενταετία στο μοναστήρι. Έμαθα να μαγειρεύω εκεί, μαγείρευα για ανθρώπους που είχαν ανάγκη το φαγητό. Πιο πολύ στα παιδικά μου χρόνια μου έλειπε η οικογένεια, έβλεπα μπαμπάδες ή μαμάδες με τα παιδάκια τους. Με τον πατέρα μου έχω γνωριστεί τα τελευταία 3 – 4 χρόνια. Όταν έμαθε πόσο δύσκολα έζησα, μου ζήτησε συγγνώμη. Δεν είμαι άνθρωπος που δεν μπορώ συγχωρέσω”. 

Το MasterChef ήταν πάντως μια ευκαιρία για να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, όπως είπε: “Το MasterChef ήταν μια πολύ καλή ανταμοιβή. Ένας τρόπος να σε πάει πιο ψηλά και παρακάτω με καινούργιους στόχους και να μην μείνεις εκεί που ήσουν. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω ποτέ και να προχωράμε δυνατά, σταθερά και κάποτε τα όνειρά μας θα γίνουν πραγματικότητα”.

Όσο για το πώς του φαίνεται το φετινό MasterChef είπε: “Σίγουρα φέτος έχει περισσότερη ίντριγκα, έχει και μαγειρική. Εγώ ζήλευα, θα ήθελα να ήμουν μέσα και να διαγωνιστώ. Πιστεύω δεν θα μπορούσα να υποστηρίξω το κομμάτι του ριάλιτι, είμαι πάντα ο εαυτός μου. Ο κύριος Κουτσόπουλος ήταν πιο μαζεμένος πέρυσι, φέτος ξεδιπλώθηκε”.

Αναφέρθηκε, επίσης, στο ότι κάποιοι από τους σεφ που γνωρίζει είναι επιφυλακτικοί, λόγω της τηλεοπτικής προβολής. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα