Μαριτίνα Ντενίση: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της – “Τα οφείλω όλα σε σένα”

Μαριτίνα Ντενίση: Η τρυφερή φωτογραφία με τη μαμά της – “Τα οφείλω όλα σε σένα”
Μιμή και Μαριτίνα Ντενίση NDP Photo Agency

Η κόρη της Μιμή Ντενίση έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα της. Οι δυο τους πέρασαν μαζί την περίοδο του καλοκαιριού στον Θεολόγο. Η τρυφερή φωτογραφία τους και τα όμορφα λόγια της Μαριτίνας.

Μεγάλη αδυναμία φαίνεται να έχει η 19χρονη Μαριτίνα Ντενίση στη μητέρα της, τη γνωστή ηθοποιό και θεατρική επιχειρηματία, Μιμή Ντενίση. Οι δυο τους έχουν αναπτύξει έναν πολύ ισχυρό δεσμό αγάπης όλα αυτά τα χρόνια και είναι ιδιαίτερα δεμένες, ενώ σε συνεντεύξεις της η Μιμή Ντενίση έχει δηλώσει πως είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Είναι εμφανές πως Μαριτίνα θαυμάζει πολύ τη μητέρα της και ότι για την ίδια η Μιμή αποτελεί την ηρωίδα της, που της έχει μάθει πολλά πράγματα και την έχει διαμορφώσει ως χαρακτήρα. Η Μαριτίνα σπουδάζει στην Κύπρο στον τομέα των οικονομικών και του τουρισμού, επομένως μητέρα και κόρη ζουν χωριστά και είναι τεράστια η χαρά τους κάθε φορά που ξανασμίγουν.

Κατά τις καλοκαιρινές διακοπές η Μιμή και η Μαριτίνα πέρασαν μαζί ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εφόσον τα πανεπιστήμια είναι κλειστά, και απόλαυσαν τον κοινό τους χρόνο στον Θεολόγο στη Φθιώτιδα, ένα μέρος που η Μιμή Ντενίση αγαπά πολύ. Η Μαριτίνα ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές τους, ενώ μία συγκεκριμένη την αφιέρωσε στη μητέρα της.

Στην πρώτη της ανάρτηση απεικονίζονται οι δυο τους σε μια πάρα πολύ τρυφερή φωτογραφία, όπου κοιτάζονται και η μία κρατά τα χέρια της άλλης. Η Μαριτίνα έγραψε συνόδευσε με μερικά πολύ όμορφα λόγια τη φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα της: “Όλα όσα είμαι ή ελπίζω να γίνω, τα οφείλω όλα σε,σένα. Love you mommy.”

Σε μια άλλη της ανάρτηση, η Μαριτίνα κάνει ξανά αναφορά στη Μιμή Ντενίση, εκφράζοντας και πάλι την ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό της, κάνοντας αναφορά στον τρόπο που τη μεγάλωσε η μαμά της. Όπως έγραψε στη δεύτερη φωτογραφία της: “I am a strong woman because a strong woman raised me” (Είμαι μια δυνατή γυναίκα, γιατί μια δυνατή γυναίκα με μεγάλωσε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα