MasterChef: Τα σχέδια του Σταύρου Βαρθαλίτη για τηλεόραση και νύφη

MasterChef: Τα σχέδια του Σταύρου Βαρθαλίτη για τηλεόραση και νύφη

Όσα είπε ο νικητής του MasterChef για τις μέρες ευτυχίας που περνά και τα μελλοντικά του σχέδια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Ιδιαίτερα ευχάριστη, παραγωγική αλλά και δημιουργική περίοδο διανύει ο Σταύρος Βαρθαλίτης. Ο νικητής του MasterChef μίλησε για τη ζωή του μετά τον διαγωνισμό, το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα που τον βρίσκει διαρκώς πίσω από την κουζίνα, αφού όπως είπε “μαγειρεύω συνέχεια”, αλλά και τα επόμενα σχέδιά του στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή.

Δουλεύω πάρα πολύ τον τελευταίο και έχω χάσει κι εγώ λίγο τον εαυτό μου. Η ζωή μου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Κουράζομαι πολύ περισσότερο, παρ’ όλα αυτά δεν αδυνατίζω. Δεν θέλω να παραπονιέμαι, είμαι ευλογημένος”, είπε ενώ, όπως αποκάλυψε μετά από ερώτηση για το αν ετοιμάζεται να πάει… νύφη στη μητέρα του: Είμαι σε καλό δρόμο να πάω κορίτσι στη μαμά. Ακόμα δεν έχω πάει, αλλά είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος εκεί που βρίσκομαι και πάμε καλά”.

Μάλιστα, ο Σταύρος Βαρθαλίτης ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε… τηλεοπτική κουζίνα, απαντώντας: “Αυτό που περνά από το χέρι μου είναι το Youtube, θα είναι έτοιμο σε δύο εβδομάδες το πολύ. Θεωρώ, όμως, ότι θα βρούμε μία λύση με το κανάλι που με φιλοξενεί και με αγαπάει και κάτι θα κάνουμε μαζί με το Star”.

Δείτε το video με τη συνέντευξή του:


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα