First Dates: Πρεμιέρα απόψε στο Star με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – Τα πρώτα ζευγάρια και η νέα έκπληξη της σεζόν

Διαβάζεται σε 3'
First Dates: Πρεμιέρα απόψε στο Star με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί – Τα πρώτα ζευγάρια και η νέα έκπληξη της σεζόν

Το First Dates επιστρέφει απόψε στις 21:00 στο Star με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα τρία ζευγάρια που αναζητούν τον έρωτα και η νέα προσθήκη στο πρώτο ραντεβού.

Το πιο δημοφιλές “εστιατόριο” της τηλεόρασης ανοίγει ξανά τις πόρτες του. Το First Dates επιστρέφει με νέο κύκλο επεισοδίων απόψε, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21:00, μέσα από τη συχνότητα του Star, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να αναλαμβάνει ξανά τον ρόλο της maître d’amour.

Η εκπομπή θα προβάλλεται σταθερά κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00, φιλοξενώντας ανθρώπους κάθε ηλικίας που αναζητούν τη συντροφικότητα μέσα από τη διαδικασία ενός πρώτου ραντεβού.

Η νέα προσθήκη με το παραδοσιακό “ραβασάκι”

Στο πλευρό της Ζενεβιέβ παραμένει η γνώριμη ομάδα του εστιατορίου. Ο Τάσος πίσω από την μπάρα, καθώς και ο Στρατής με τη Γεωργία στη σάλα.

Η φετινή σεζόν, ωστόσο, εισάγει μια νέα συμβολική πινελιά. Λίγο πριν την αποχώρηση και πριν αποκαλυφθεί αν θα υπάρξει δεύτερη συνάντηση, οι συμμετέχοντες θα ανταλλάσσουν ένα γραπτό «ραβασάκι».

Κάθε παίκτης θα σημειώνει τις εντυπώσεις ή τα συναισθήματά του μέσα σε μια χάρτινη καρδιά, παραδίδοντάς τη στον/στην παρτενέρ του.

Τι θα δούμε σήμερα

Σύμφωνα με το star.gr, στην πρεμιέρα του First Dates «ποδαρικό» κάνει η 22χρονη Όλγα, φοιτήτρια Νομικής με αγάπη για τον χορό, τα τατουάζ και την τέχνη. Δεν φοβάται τις ρομαντικές κινήσεις, αρκεί να μην είναι εκείνη που θα τις κάνει όλες! Η τύχη φαίνεται να είναι με το μέρος της, καθώς απέναντι της στο τραπέζι θα βρεθεί ο Γιώργος, ένα αγόρι που δηλώνει κυνηγός, αλλά κρύβει μια ρομαντική ψυχή! Η κουβέντα κυλάει όμορφα και εύκολα, τα vibes είναι θετικά και το ενδιαφέρον φαίνεται να είναι αμοιβαίο. Το ερώτημα, όμως, παραμένει ένα: θα υπάρξει δεύτερο ραντεβού;

Η Χρύσα, με τα εντυπωσιακά βαμμένα ροζ μαλλιά και την «ανεβασμένη» διάθεσή της, δηλώνει… «σχεσάκιας» και έχει ήδη βρει το ιδανικό μέρος για να γνωρίσει τον επόμενο έρωτά της: το First Dates! Λατρεύει τα πάρτι και αναζητά ένα αγόρι που να αγαπά εξίσου τη διασκέδαση! Ο Γρηγόρης έχει αρκετό καιρό να κάνει σχέση και παρά το άγχος του για το ραντεβού, είναι σίγουρος πως θα το απολαύσει! Η συνάντησή του με τη Χρύσα πολύ γρήγορα θα τον χαλαρώσει. Άλλωστε, πολλοί μεγάλοι έρωτες ξεκινούν με… πεταλούδες στο στομάχι!

Ο Μανώλης έρχεται από τα Φάρσαλα και είναι ένας άντρας που αγαπάει τη ζωή και την καλοπέραση! Είναι ένας άνθρωπος «ανοιχτό βιβλίο» και αναζητά την κατάλληλη γυναίκα, που θα θέλει να «ξεφυλλίσει» τις σελίδες του! Η Μαίρη θέλει να περιβάλλεται από θετική ενέργεια και προτεραιότητά της είναι η ευτυχία της! Θα τη βρει, άραγε, στα μάτια του Μανώλη;

Τρία ραντεβού, έξι διαφορετικές προσωπικότητες και ένα κοινό ζητούμενο, ο έρωτας από το πρώτο ραντεβού!

To trailer του πρώτου επεισοδίου:

FIRST DATES

Πρεμιέρα απόψε, Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στις 21.00 και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη

  • Head of Productions: Σάββας Βέλλας
  • Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
  • Σκηνοθεσία: Γιάννης Μικρός
  • Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Μερτζάνη
  • Project Manager: Μάνος Βουράκης
  • Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
  • Αρχισυνταξία: Έλλη Παπαμαργαρή
  • Υπεύθυνη εκπομπής: Νάντια Χείρα
  • Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα