Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους – Κοστίζει 200 ευρώ το ένα

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους – Κοστίζει 200 ευρώ το ένα
Το προσκλητήριο του γάμου τους Glomex

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παρουσίασαν τα προσκλητήρια του γάμου τους, τα οποία φτιαγμένα από πλεξιγκλάς και κοστίζουν 200 ευρώ το ένα. Γιατί τα έστειλαν με κοντέινερ στην Κύπρο.

Μετά την οικειοθελή αποχώρησή τους από το ταξιδιωτικό τηλεπαιχνίδι “Asia Express”, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση επικεντρώνονται στον πολυαναμενόμενο γάμο τους, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στην Κύπρο.

Το αγαπημένο ζευγάρι βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Katerina” και παρουσίασαν το εντυπωσιακό και πανάκριβο προσκλητήριο του γάμου τους. Όπως αποκάλυψαν, έβγαλαν 3.000 προσκλητήρια, τα οποία είναι φτιαγμένα από πλεξιγκλάς και κοστίζουν 200 ευρώ το ένα.

Επάνω στα προσκλητήρια αναγράφεται: “Σας προσκαλούμε στον γάμο μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 17.00 στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα Λεμεσού. Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής μας, η παρουσία σας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και τιμή. Μαυρίκιος και Ιλάειρα. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο Monte Caputo”.

Μάλιστα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου διάβασε μία ακόμη φράση που είναι γραμμένη στο προσκλητήριο και λέειΤο ζευγάρι θα παρουσιάσει επί σκηνής στη δεξίωση η Κατερίνα Καινούργιου”, με την παρουσιάστρια να ενθουσιάζεται.

“Τα προσκλητήρια τα φτιάξαμε στην Ελλάδα και πήγαν με κοντέινερ στην Κύπρο. Ήταν 300 κιλά”, αποκάλυψε ο θεατρικός παραγωγός και μουσικός.

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Δείτε το προσκλητήριο του γάμου τους

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα