Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου”

Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Θα κάνουμε μωρό στην τουαλέτα του αεροπλάνου”
Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση PAPADAKIS PRESS

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για τις προκλήσεις που τους περιμένουν στο νέο παιχνίδι περιπέτειας "Asia Express", αλλά και για τις σκέψεις να κάνουν ένα παιδί.

Βαλίτσες για το νέο ριάλιτι περιπέτειας του Star “Asia Express” ετοιμάζουν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια των τελευταίων μηνών.

Οι δυο τους μίλησαν στην εκπομπή “Super Katerina” λίγο πριν αναχωρήσουν για την Ασία και να δοκιμαστούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Υπενθυμίζεται πως τα ζευγάρια θα κληθούν να διασχίσουν τρεις χώρες, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα, ενώ όσοι δεν τα καταφέρνουν, θα αποχωρούν.

“Εγώ δεν φοβάμαι καθόλου, ο Μαυρίκιος μπορεί να βρει νερό στην έρημο”, είπε η Ιλάειρα σχετικά με τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που τους περιμένουν, ενώ ο Μαυρίκιος απάντησε με τη σειρά του: Εδώ έπεισα την Ιλάειρα να με παντρευτεί, δεν θα πείσω τους ντόπιους να μας βοηθήσουν;”.

Είναι ένας αγώνας δρόμου. Το ζευγάρι που θα αποχωρεί, θα είναι αυτό που είναι τελευταίο στην κούρσα. Όπως έχουμε δει και στο εξωτερικό που έχει παίξει το ριάλιτι, είσαι εντελώς μόνος σου. Πρέπει να ξυπνήσεις, να ξεκινήσεις, να τρέξεις. Η διαμονή είναι δύσκολη, γιατί αν χάσεις τις δοκιμασίες που υπάρχουν, θα πρέπει να πείσεις κάποιον να σε φιλοξενήσει. Αλλιώς στρωματσάδα”, συμπλήρωσε ο θεατρικός παραγωγός.

Το ζευγάρι μίλησε, επίσης, για τη σχέση του και τις σκέψεις να κάνουν ένα παιδί, με την Ιλάειρα Ζήση να λέει: “Στην αρχή μου έλεγε συνέχεια ο Μαυρίκιος “να κάνουμε ένα μωρό”, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με τίποτα. Τώρα είμαι εγώ αυτή που λέει να κάνουμε ένα μωρό”. “Εγώ της είπα να κάνουμε με το που τελειώσουμε το παιχνίδι. Σου δίνω και αποκλειστικό, στο αεροπλάνο που θα γυρνάμε, στην τουαλέτα μέσα”, συμπλήρωσε με χιούμορ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι δηλώσεις του ζευγαριού:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα