Μέγκι Ντρίο: "Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την ψώνισε. Θα την επέλεγα με λιγότερα κιλά"

Η Μέγκι Ντρίο στο The 2night Show
Η Μέγκι Ντρίο στο The 2night Show GLOMEX

Η πρώην παίκτρια του GNTM και νυν πανελίστρια "έσταξε δηλητήριο" μιλώντας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Μίλησε, επίσης, για το φετινό GNTM και δήλωσε ότι οι φετινές παίκτριες την αντιγράφουν.

Η Μέγκι Ντρίο, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το περσινό GNTM, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου "Thw 2night Show". Το νεαρό μοντέλο είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση με τις βιτριολικές ατάκες της πέρυσι και με τον τρόπο που μιλούσε για τις συμπαίκτριές της (και όχι μόνο), ενώ φέτος την συναντάμε στο πάνελ της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. 

Προτού βρεθεί απέναντι από τον Αρναούτογλου για τη συνέντευξή τους, η Μέγκι Ντρίο πέρασε από τις "Μύγες", οι οποίες την βομβάρδισαν με άβολες ερωτήσεις και με φαρμακερά σχόλια! Βέβαια, η Μέγκι δεν πήγε πίσω, αφού "έσταξε δηλητήριο" όταν μίλησε για την Άννα Αμανατίδου, αλλά και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, που πέρα από γνωστό μοντέλο, είναι και ήταν κριτής του GNTM. 

 

Όπως είπε:

"Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει.  Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά…"

Και συνέχισε:

"Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Φέτος είναι πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή», δήλωσε στη συνέχεια".

 

 Η Μέγκι Ντρίο αναφέρθηκε, επίσης, στο φετινό GNTM λέγοντας χαρακτηριστικά: "Παθιάζομαι με το GNTM γιατί το έχω ζήσει. Ταυτίζονται φουλ με εμένα. Έχω ακούσει πολλές φορές να λένε για το "ουράνιο και τόξο". Ακόμη και στις οντισιόν τις έβλεπα που πήγαιναν με επίθεση. Οι παίκτριες αντιγράφουν όσα έκανα εγώ πέρυσι".  

Παράλληλα, όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο δίνει spoilers για τη συνέχεια του παιχνιδιού μέσω της εκπομπής "Ευτυχείτε" όπου εμφανίζεται, δήλωσε: "Έχω διασυνδέσεις εκτός παραγωγής και μου δίνουν πληροφορίες για το GNTM".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: GNTM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μέγκι Ντρίο για πρεμιέρα GNTM: Δεν είδα μοντέλα - Το ύφος των κριτών είναι too much

SHARE: