Μελέτης Ηλίας: “Παρακαλάω να μου στέλνουν τα νούμερα τηλεθέασης”

Μελέτης Ηλίας: “Παρακαλάω να μου στέλνουν τα νούμερα τηλεθέασης”
Ο Μελέτης Ηλίας papadakispress

Ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, αλλά και για την σχέση του με τα νούμερα τηλεθέασης.

Καλεσμένος στην εκπομπή DOT βρέθηκε Σάββατο 7 Μαΐου, ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος μίλησε για τα τηλεοπτικά πρότζεκτ που κάνει αυτό τον καιρό, ενώ παραδέχτηκε ότι παρακολουθεί καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο ηθοποιός μίλησε για την πατρότητα και εξήγησε ότι για εκείνον “ένα παιδί ίσον κανένα”. Εξήγησε ακόμη πώς η ψυχοθεραπεία τον έχει βοηθήσει να εξελίξει τη σχέση του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

“Το βασικό θετικό είναι να καταλάβεις κάποια πράγματα που έχει ο εαυτός σου και δεν μπορείς να τα αποκωδικοποιήσεις. Είμαι αναβλητικός, λίγο τεμπέλης βαθιά μέσα μου. Οι δυσκολίες της καθημερινότητας που αντιμετωπίζαμε σαν ζευγάρι μας οδήγησε κατόπιν προτροπής της γυναίκας μου στην ψυχοθεραπεία. Βοήθησε και ατομικά και σαν ζευγάρι και με τα παιδιά”, ανέφερε.

“Βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης κάθε μέρα. Είμαι λογιστής. Έχω τρελή σχέση με τα νούμερα. Παρακαλάω να μου στέλνουν τα νούμερα, θέλω να δω το στίγμα, τι αρέσει στο κοινό. Εμείς ξεκινάμε με χαμηλά νούμερα, αλλά βλέπω ότι κάθε τέταρτο ανεβαίνουμε, αυτό με χαροποιεί. Πάντα κοίταζα τα νούμερα. Τώρα θα έχουμε τον 3ο κύκλο από τα ‘Καλύτερά μας Χρόνια’, θα είναι ο πιο ενδιαφέρων κύκλος, είναι με ΠΑΣΟΚ, 80s’ κλπ…”, δήλωσε ο Μελέτης Ηλίας.

Αναφερόμενος στα περιστατικά βίας που ακούμε καθημερινά, ο ηθοποιός τόνισε πως για τον ίδιο όλα ξεκινούν από το σπίτι, υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν έχουν λάβει αγάπη από το σπίτι τους.

“Δεν γίνεται να σκοτώνει κανείς σήμερα, επειδή ο άλλος είναι άλλη ομάδα. Όλα ξεκινούν από το να μάθουμε υπομονή και αγάπη στο σπίτι. Όλη η ιστορία με την Πάτρα έχει δημιουργήσει ένα τρομερό καθεστώς κλειδαρότρυπας”, τόνισε ο δημοφιλής ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα