Mia Khalifa: Ο σεφ που έκλεψε την καρδιά της πρώην πορνοστάρ

Mia Khalifa: Ο σεφ που έκλεψε την καρδιά της πρώην πορνοστάρ

Η Khalifa έχει παντρευτεί το 2011 τον αγαπημένο της από το σχολείο, με τον οποίο χώρισε τρία χρόνια μετά, όταν και ξεκινούσε τη σύντομη καριέρα της στο πορνό.

Για τη Mia Khalifa τα έχουμε γράψει πολλάκις. Η 26χρονη με καταγωγή από τη Βηρυτό, είναι μια κοπέλα που δεν σταματά να πειραματίζεται και να διερευνά την πολυεπίπεδη προσωπικότητά της.

Έκανε ένα σύντομο πέρασμα από το πορνό φτάνοντας στο νούμερο 1 των αναζητήσεων του PornHub, στοχοποιήθηκε από τζιχαντιστές, άφησε την “ερωτική καριέρα” τρεις μήνες μετά το ντεμπούτο της και πλέον είναι social media influencer μιας και αριθμεί 14,5 ακολούθους στο Instagram αλλά και sportscaster.

Ασχολείται με τον σχολιασμό αγώνων χόκεϊ και ποδοσφαίρου και στηρίζει ανοιχτά τη West Ham για την οποία και κάνει διαδικτυακές εκπομπές.

Τώρα, η νεαρή Λιβανέζα με τους εκατομμύρια πιστούς ακολούθους, ανακοίνωσε πως αρραβωνιάστηκε με τον Σουηδό chef Robert Sandberg. Προφανώς και οι ανακοινώσεις έγιναν μέσω social media. Μάλιστα, ο σεφ έκρυβε το δαχτυλίδι της πρότασής του μέσα σε φαγητό που της ετοίμασε. Οι δυο τους είχαν βγει για να γιορτάσουν τη βίζα που πήρε ο Sandberg, ο οποίος ξεκίνησε από την Κοπεγχάγη δουλεύοντας για το βραβευμένο με Michelin εστιατόριο, Kong Hans Kaelder.

Βέβαια, η Khalifa έχει προλάβει να παντρευτεί το 2011 τον αγαπημένο της από το σχολείο, με τον οποίο χώρισε τρία χρόνια μετά, όταν και ξεκινούσε τη σύντομη καριέρα της στο πορνό.

Θυμίζουμε πως τον περασμένο μήνα η 26χρονη υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση για αποκατάσταση του εμφυτεύματος στο στήθος της μετά από ατύχημα σε αγώνα χόκεϊ, όταν την χτύπησε δίσκος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα