Μιχάλης Ρακιντζής: “Δεν έχω φίλους από τον χώρο της μουσικής”

Μιχάλης Ρακιντζής: “Δεν έχω φίλους από τον χώρο της μουσικής”
Μιχάλης Ρακιντζής Glomex

Ο Μιχάλης Ρακιντζής και η Ανδριάνα Μπάμπαλη έδωσαν μια εξαιρετική συναυλία χθες, ενώ μίλησαν στην κάμερα για την προσωπική τους ζωή, αλλά και για τη δουλειά τους.

Μια μεγάλη συναυλία έδωσε ο Μιχάλης Ρακιντζής το βράδυ της Τρίτης στην Τεχνόπολη, μαζί με άλλους αγαπημένους καλλιτέχνες, όπως η Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Δάκης και ο Monsieur Minimal.

Σε συνέντευξή του στον χώρο της συναυλίας ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε στο αν έβγαλε χρήματα κατά τη χρυσή εποχή της μουσικής του, αλλά και για το αν έχει φιλίες μέσα από τον χώρο των τραγουδιστών.

“Φίλους μέσα από τη δουλειά όχι, δεν θα το έλεγα ότι έχω. Δεν έχω φίλους από τον χώρο της μουσικής. Γνωστούς πιθανόν”, δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ ανέφερε πως θεωρεί ότι διαχειρίστηκε καλά τα χρήματα που έβγαλε στο παρελθόν.

Σε ερωτήσεις απάντησε και η Ανδριάνα Μπάμπαλη, μιλώντας για τον γάμο της:

“Δεν παντρεύτηκα τελικά ούτε χώρισα, είχαμε κάποια θέματα υγείας στην οικογένεια και το αφήσαμε για άλλη στιγμή για να το απολαύσουν όλοι”, όπως ανέφερε.

Επίσης, μιλώντας για μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το τραγούδι “Είμαι εγώ ο άνθρωπός σου” που το θυμόμαστε όλοι από την τηλεοπτική σειρά “Το Νησί” είπε: “Δεν έχω πάρει χρήματα, αλλά μου έμεινε ένα ωραίο τραγούδι”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα