Miguel Herran: Ο “Ρίο” του “Casa de Papel” θα γίνει πατέρας – Η εντυπωσιακή σύντροφός του κι η τρυφερή ανάρτηση

Miguel Herran: Ο “Ρίο” του “Casa de Papel” θα γίνει πατέρας – Η εντυπωσιακή σύντροφός του κι η τρυφερή ανάρτηση
Ο Μιγκέλ Εράν [email protected]

Νέο κεφάλαιο στη ζωή του "Ρίο" κατά κόσμον Miguel Herran ανοίγει προσεχώς, αφού ο Ισπανός ηθοποιός ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα social media πως εκείνος και η σύντροφός του θα γίνουν γονείς.

Baby boom” α λα ισπανικά, αφού ο “Ρίο” ένας από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της ισπανικής σειράς του Netflix, “Casa de Papel“, ανακοίνωσε πως τους επόμενους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Ο Μιγκέλ Εράν (Miguel Herran) με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που μετρά πάνω από 12,5 εκατομμύρια ακολούθους, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους τα ευχάριστα νέα, συγκινώντας με τα τρυφέρα του λόγια για τη σύντροφό του, Celia Pedraza αλλά και για όσα πρόκειται να συμβούν τους επόμενους μήνες.

“Λοιπόν… Δεν μπορώ να πω πολλά περισσότερα. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.. αυτή είναι η οικογένειά μου. Και είναι αυτό που θέλω περισσότερο σε αυτόν τον κόσμο. Η Celia Pedraza μού έκανε το μεγαλύτερο δώρο της ζωής μου.. θα γίνουμε γονείς. Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα, μόνο που προς το παρόν όλα είναι τέλεια και ότι έχουμε μια ψευδαίσθηση που είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστούμε”, έγραψε ο “Ρίο” στο μήνυμα που συνόδευσε μία σειρά από φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων βρισκόταν και το υπερηχογράφημα.

Η ανάρτηση του Μιγκέλ Εράν:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα