Miley Cyrus: Η εκρηκτική topless φωτογράφιση και το μήνυμα για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία

Miley Cyrus: Η εκρηκτική topless φωτογράφιση και το μήνυμα για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία
Η Miely Cyrus Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η Miley Cyrus ποζάρει topless και εντυπωσιάζει. Το μήνυμά της για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία.

Άλλη μια εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η pop star Miley Cyrus, για χάρη φωτογράφισης για λογαριασμό γνωστού περιοδικού.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη φάρμα που διαθέτει στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, με την δημοφιλή τραγουδίστρια να ποζάρει στο εξώφυλλο του φθινοπωρινού τεύχους του περιοδικού Interview τόπλες, φορώντας μόνο πράσινα μπόα του οίκου Gucci.

Το γυμνό της στήθος ποζάρει στο κέντρο της φωτογραφίας και αποτελεί μία ακόμα προσπάθειας ενίσχυσης της απενοχοποίησης του γυμνού γυναικείου σώματος και συγκεκριμένα της γυναικείας θηλής.

Στη συνέντευξή της στον drummer των Metallica, μιλάει για την επιστροφή της στη σκηνή μετά από την πανδημία και για την συνεργασία τους, με τη διασκευή του “Nothing Else Matters”.

Σε ερώτηση σχετικά με τη φωνή της που ακούγεται πιο “αντρική” η Cyrus είπε: “Σε αυτό το τραγούδι, είχα την ευκαιρία να ζήσω αυτόν τον αυθεντικό ήχο. Η φωνή μου είναι ο τρόπος που εκπροσωπώ τον εαυτό μου. Είναι ο τρόπος που εκφράζομαι. Ήταν τιμή μου που δεν χρειάστηκε να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι με τον τρόπο που οι γυναίκες υποτίθεται πως πρέπει να τραγουδούν”.

Μιλώντας για την ελευθερία που αισθάνεται και την σεξουαλικότητα, αλλά και για τις επικρίσεις που δέχεται αναφέρει: “Όλο αυτό ξεκίνησε από αυτά τα καταπληκτικά πλάνα της Μέριλυν Μονρό. Δεν μπορούσα να σταματήσω να σκέφτομαι την iconic εικόνα της, φέρνοντας στους ανθρώπους ελπίδα μέσα από την σεξουαλικότητα, την εξυπνάδα και την ομορφιά της. Είναι αυτή η ανάσα καθαρού αέρα, γιατί δεν είχε το ίδιο σκοτάδι και πόνο να κυριεύουν την αύρα της. Έτσι νιώθω κι εγώ, ειδικά μέσα στην πανδημία”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα