Μίνα Αρναούτη: “Δεν μπορώ να δουλέψω μετά τη διαπόμπευση που δέχτηκα”

Μίνα Αρναούτη: “Δεν μπορώ να δουλέψω μετά τη διαπόμπευση που δέχτηκα”
Μίνα Αρναούτη Glomex

Η Μίνα Αρναούτη μιλά για το τραγικό τροχαίο του Παντελή Παντελίδη, τη ζωή της σήμερα, τις κρίσεις πανικού και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

Η Μίνα Αρναούτη, λίγες μέρες μετά την αναβολή της δίκης του Παντελή Παντελίδη μίλησε για τη ζωή της μετά το τραγικό ατύχημα που είχε γίνει και που κόστισε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή.

“Δεν κάνω απολύτως τίποτα. Ήμουν στα χειρουργεία, η ζωή μου έχει μείνει στάσιμη. Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Το να βρεις μια δουλειά στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο, ειδικά μετά από τη διαπόμπευση που έχω δεχτεί. Οικονομικά συντηρούμαι από τη μητέρα μου και τον σύντροφό της. Δεν είμαι ακόμη έτοιμη να πιάσω δουλειά”, δήλωσε.

“Είχα κρίσεις πανικού και έχω ακόμη, οι οποίες δεν μου επιτρέπουν να κάνω τίποτα. Ετοιμαζόμουνα, στολιζόμουνα, έβγαζα μια φωτογραφία, πήγαινα στο μαγαζί και έλεγα “δεν είμαι καλά, φεύγω”. Ένιωθα ότι θα πέσω κάτω, ότι ζαλίζομαι, ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω. Έπαιρνα τη μητέρα μου τηλέφωνο και ούρλιαζα. Της έλεγα πες μου «γιατί δεν πέθανα και το ζω αυτό»”, πρόσθεσε η Μίνα Αρναούτη.

“Στον δρόμο δεν έχει τύχει να δεχτώ αρνητικά σχόλια. Στα social media, όμως, συνεχίζω να έχω αρνητικά σχόλια ακόμη και σήμερα. Με ρωτάνε πού βρίσκω τα λεφτά να κάνω πλαστικές. Εν τω μεταξύ, εγώ έχω κάνει μία πλαστική στο στήθος που είναι αποκατάσταση. Το έχω πει πολλές φορές ότι είναι αποκατάσταση, αλλά μένουν στο ότι είναι πλαστική. Το θεωρώ πολύ μεγάλη κακία αυτό από μια γυναίκα προς μια γυναίκα”, είπε η νεαρή κοπέλα.

Σχετικά με τον γνωστό τραγουδιστή, που έχασε τη ζωή του, η Μίνα Αρναούτη ανέφερε: “Ο Παντελής Παντελίδης έκανε ένα λάθος το οποίο το πληρώνω κι εγώ χρόνια τώρα, αλλά δεν είναι κάποιος που μου έχει αφήσει την πίκρα να τον βρίσω. Έκανε ένα ανθρώπινο λάθος”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα