Μίνα Αρναούτη: Ο θάνατος του πατέρα της σε τροχαίο – “Είχε πιει, ήταν μόλις 33 ετών”

Μίνα Αρναούτη: Ο θάνατος του πατέρα της σε τροχαίο – “Είχε πιει, ήταν μόλις 33 ετών”
Μίνα Αρναούτη Instagram / @mina.arnaouti

Η Μίνα Αρναούτη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος σκοτώθηκε το 1999 σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 33 ετών. Περιγράφει τις δραματικές στιγμές που έζησε και τα συναισθήματά της.

Μια συγκλονιστική ανάρτηση για την επέτειο θανάτου του πατέρα της έκανε η Μίνα Αρναούτη στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Σύμφωνα με τα συγκινητικά της λόγια, ο πατέρας της σκοτώθηκε σε τροχαίο σε ηλικία 33 ετών, μετά από κατανάλωση αλκοόλ, όταν εκείνη ήταν ακόμη έφηβη.

Η Μίνα περιγράφει στο κείμενό της τις δραματικές στιγμές της είδησης του μοιραίου συμβάντος, ενώ εκφράζει τα συναισθήματά της και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Όπως έγραψε:

“Ήταν 16 Οκτωβρίου 1999 όταν άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει από το δίπλα δωμάτιο απαντώντας σε ένα τηλεφώνημα στις 04:00 τα ξημερώματα. Άνοιξε απότομα την πόρτα του δωματίου μου και την ρώτησα ανήσυχη αν έπαθε κάτι η γιαγιά, ήταν σε πανικό και έτσι κοφτά και απότομα μου είπε: Μίνα σκοτώθηκε ο πατέρας σου. Δεν θυμάμαι ξανά από τότε να έκανε η καρδιά μου αυτόν τον χτύπο. Ήταν ένα τακ που άλλαξε για πάντα το 13χρονο αυτό κορίτσι και όλα τα τικ-τακ μετά ήταν χωρίς υπόσχεση, την υπόσχεση που δίνει ένας πατέρας ότι θα είναι πάντα δίπλα σου. Δεν θυμάμαι πως ετοιμάστηκα, πως πήγα εκεί,τι σκεφτόμουν. Ήμουν εκτός σώματος, ήμουν σε έναν κόσμο που με βοηθούσε να φτιάξω την επόμενη μέρα χωρίς πατέρα πια. Δεν μίλησα ποτέ γι αυτό, σε κανέναν. Πήγα σχολείο την επόμενη μέρα και ήταν μια απλή συνηθισμένη Δευτέρα με μερικά συλλυπητήρια πολύ ενοχλητικά για εμένα. Έκτοτε δεν λέω ποτέ σε κανέναν αυτή τη λέξη. Είχε πιει μου είπαν, ήταν μόλις 33 ετών. Θα του κρατάω μούτρα για πάντα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα