Μόνικα Μπελούτσι: Η έκπληξη που ετοιμάζει στους Έλληνες το φθινόπωρο

Μόνικα Μπελούτσι: Η έκπληξη που ετοιμάζει στους Έλληνες το φθινόπωρο
Η Monica Bellucci ASSOCIATED PRESS

Τη σκηνή του Ηρωδείου θα ανέβει η Ιταλίδα καλλονή στις 21 Σεπτεμβρίου. Η Μόνικα Μπελούτσι θα ενσαρκώσει τη Μαρία Κάλλας με την παράσταση "Maria Callas, Lettres et Mémoires".

Στην Ελλάδα θα βρεθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η διάσημη ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, η οποία θα ανέβει στη σκηνή του Ηρωδείου για να ερμηνεύσει την Μαρία Κάλλας.

Συγκεκριμένα, η Ιταλίδα καλλονή θα παρουσιάσει στις 21 Σεπτεμβρίου έναν μονόλογο βασισμένο σε αδημοσίευτες επιστολές της Ελληνίδας ντίβας της όπερας στο πλαίσιο της παράστασης “Maria Callas, Lettres et Mémoires”.

Η 55χρονη ηθοποιός θα διαβάσει αδημοσίευτα κείμενα τηςΜαρίας Κάλλας, που έχουν συλλεχθεί από τον Τομ Γουλφ, σκηνοθέτη της ταινίας “Maria by Callas”.

Η παράσταση ακολουθεί την πορεία της Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που χαρακτηρίστηκε από επιτυχίες και σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και τις προσωπικές της δοκιμασίες.

Αυτή είναι μία από τις 21 παραγωγές που ενέκρινε το ΚΑΣ, από το σύνολο των 30 προτάσεων που υποβλήθηκαν, κόντρα στους φόβους για την απώλεια σημαντικών εσόδων λόγω των μέτρων που επιβάλλουν τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας για τον κορονοϊό.

Η παράσταση της Μόνικα Μπελούτσι αποτελεί ήδη την πιο πολυσυζητημένη του φθινοπώρου και αναμένεται να “κλέψει” τα φώτα της δημοσιότητας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα