Μπέζος: “Ο Σεφερλής θέλει ένα κοινό που μιλάει, τρώει, περιφέρεται”

Μπέζος: “Ο Σεφερλής θέλει ένα κοινό που μιλάει, τρώει, περιφέρεται”
Γιάννης Μπέζος NDP Photo Agency

Για τον Μάρκο Σεφερλή και το είδος των παραστάσεών του μίλησε ο Γιάννης Μπέζος σε πρόσφατη συνέντευξή του. "Δεν θα έκανα αυτό που κάνει ο Σεφερλής, αλλά δεν ξεγελά κανέναν", ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Μπέζος στην Εφημερίδα των Συντακτών, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή.

Ο γνωστός ηθοποιός άφησε να εννοηθεί πως το κοινό μπορεί κάποιες φορές να επιλέγει ένα πιο ανάλαφρο είδος θεάτρου και άλλες ένα πιο ποιοτικό, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ο ίδιος ο θεατής μπορεί να έρθει σε μια δική μου παράσταση και σε μια του Σεφερλή. Με την ίδια λογική που θα πάμε τη μια να φάμε φτηνό και γρήγορο φαγητό και την άλλη σε ένα καλό εστιατόριο”.

Έπειτα, έγινε πιο συγκεκριμένος και αναφέρθηκε στις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή και στη φιλοσοφία που έχουν, λέγοντας:

“Δεν θα έκανα αυτό που κάνει ο Σεφερλής, αλλά δεν ξεγελά κανέναν. Κάνει πράγματα σαν παιδική χαρά, σαν λούνα παρκ. Εγώ δεν θα το έκανα αυτό. Ο Σεφερλής θέλει ένα κοινό που μιλάει, τρώει, περιφέρεται, είναι μια λογική αυτή, τσιρκολάνικη”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα