Μποτρίνι: Η απάντηση στο πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο σπουδαστή

Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι
Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι INSTAGRAM

Τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή σχετικά με τα εγκαύματα του 19χρονου που κατήγγειλε βασανιστήρια στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι, αλλά και το πρώτο σχόλιο του διάσημου σεφ για τις νέες εξελίξεις.

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Έκτορας Μποτρίνι μετά την ανακοίνωση του πορίσματος της ιατροδικαστικής έκθεσης για τον 19χρονο σπουδαστή ο οποίος κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια στο εστιατόριο ιδιοκτησίας του γνωστού σεφ στην Κέρκυρα.

Η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Οι βλάβες μάλιστα είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Η ιατροδικαστική έκθεση έχει παραδοθεί ήδη στις δικαστικές αρχές. Αυτό όμως που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε.

"Δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής" είπε ο δικηγόρος του Εκτορα Μποτρίνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής πράγμα στο οποίο όπως φαίνεται επιμένει. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μποτρίνι
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Υπόθεση Μποτρίνι: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον 19χρονο που κατήγγειλε βασανιστήρια

Επίθεση Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Μποτρίνι στο Χαλάνδρι

SHARE:

24Media Network