Μποτρίνι για βασανιστήρια σεφ στην Κέρκυρα: “Ηλιθιότητες και γελοιότητες οι καταγγελίες”

Μποτρίνι για βασανιστήρια σεφ στην Κέρκυρα: “Ηλιθιότητες και γελοιότητες οι καταγγελίες”
Ο σεφ Έκτορας Μποτρίνι Instagram

«Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Όλοι γελάνε μ’ αυτά που ακούνε. Όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, φεύγει. Κανείς δεν τον κράταγε με το ζόρι», δήλωσε ο Μποτρίνι.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν καταγγελίες ενός 19χρονου σπουδαστή μαγειρικής, ο οποίος πραγματοποιούσε την πρακτική του άσκηση σε γνωστό εστιατόριο της Κέρκυρας. Στις καταγγελίες έκανε λόγο για “βασανιστήρια” που υπέστη από τον υπεύθυνο της κουζίνας: “Μου πετούσε καυτό λάδι πάνω στα χέρια , μου προκαλούσε εγκαύματα με καυτή σπάτουλα, με εξύβριζε σκαιότατα ενώ επίσης κατάφερε κλωτσιά στο τραυματισμένο μου πόδι”, ανέφερε.

Κληθείς ο διάσημος σεφ Έκτορας Μποτρίνι να σχολιάσει το γεγονός, έκανε λόγο για “γελοιότητες” και “ηλιθιότητες”.

Και πρόσθεσε: «Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται. Όλοι γελάνε μ’ αυτά που ακούνε. Όταν κάποιος δεν είναι ευχαριστημένος, φεύγει. Κανείς δεν τον κράταγε με το ζόρι».

Το φερόμενο θύμα έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Κέρκυρας, ενώ έχει ήδη εξεταστεί από Ιατροδικαστή.

Υπενθυμίζεται ότι φωτογραφίες του τραυματισμένου από καυτό λάδι 19χρονου έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας. Υπενθυμίζεται επίσης ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του φοιτητή, είχε απειληθεί πως εάν παραιτηθεί ή δημοσιοποιήσει την καταγγελία του δεν θα βρει ποτέ δουλειά ως σεφ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα