Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις στα social media μετά τον γυμνό χορό στην παραλία

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Αντιδράσεις στα social media μετά τον γυμνό χορό στην παραλία
Μπρίτνεϊ Σπίαρς AP

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικά στιγμιότυπα από τον μήνα του μέλιτος που απολαμβάνει στο πλευρό του αγαπημένου της Σαμ Ασγκάρι.

Την ανησυχία τους εξέφρασαν οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τα βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram από τον μήνα του μέλιτος με τον Σαμ Ασγκάρι

Στα εν λόγω αποσπάσματα η Μπρίτνει επιδίδεται σε έναν αισθησιακό χορό έχοντας μάλιστα αποχωριστεί το πάνω μέρος του μπικίνι της -κρύβοντας το στήθος της με τα χέρια. Η ίδια τόνισε πως “απολαμβάνει τη ζωή της στον παράδεισο” ωστόσο αρκετοί θαυμαστές της σχολίασαν πως οι αναρτήσεις της το τελευταίο διάστημα προδίδουν “χαμηλή αυτοεκτίμηση” ενώ πρόσθεσαν πως έχουν κουραστεί από τα συνεχή γυμνά.

Δεύτερο μέρος από τον μήνα του μέλιτος εδώ σε αυτό το απίστευτο τροπικό κομμάτι του παραδείσου. Όχι αυτό δεν είναι μια καμπάνια κορίτσια. Είμαι απλά εγώ που ζω τη ζωή μου. Αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις διακοπές με γιοτ, πηδάς από νησί σε νησί… Είναι κυριολεκτικά τρελό. Κορίτσια, αν θέλετε να χάσετε βάρος, πετάξτε με ελικόπτερο και θα χάσετε όλα τα υγρά σας εξαιτίας του άγχους. Νομίζω ότι έχασα 4 κιλά σε μια μέρα” έγραψε η τραγουδίστρια συνοδεύοντας την ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα