Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πήγε για πρώτη φορά σε μπαρ μετά από 13 χρόνια

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Πήγε για πρώτη φορά σε μπαρ μετά από 13 χρόνια
Μπρίτνεϊ Σπίαρς Photo by Chris Pizzello/Invision/AP, File

Το πρώτο της κοκτέιλ σε μπαρ μετά από 13 χρόνια κηδεμονίας του πατέρα της απόλαυσε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η ανάρτηση και το ειρωνικό σχόλιο στην οικογένειά της.

Ξανά σε μπαρ βρέθηκε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά από 13 χρόνια που βρισκόταν υπό καθεστώς κηδεμονίας του πατέρα της, Τζέιμι, ο οποίος έλεγχε για χρόνια ό,τι αφορούσε την πάλαι ποτέ “πριγκίπισσα της pop”.

Η διάσημη τραγουδίστρια απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες την ελευθερία της και ζει σαν κανονικός άνθρωπος και αυτό έκανε και την Πέμπτη (28/07) όπου αποφάσισε με τη βοηθό της να επισκεφθεί ένα μπαρ μετά από χρόνια για να πει ένα ποτό.

Φυσικά, ούσα πολύ ενεργή στο Instagram δεν θα μπορούσε να μην ενημερώσει για αυτό τους διαδικτυακούς της φίλους και μέσω stories κατέγραψε την επίσκεψη – ορόσημο, αφήνοντας ωστόσο αιχμές προς την οικογένειά της.

“Αυτή είναι η πρώτη μου φορά σε μπαρ. Πρώτη φορά”, είπε στην κάμερα η Σπίαρς φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου και πρόσθεσε: “Αισθάνομαι τόσο φανταχτερή και νιώθω τόσο εκλεπτυσμένη”.

“Πίνουμε ένα ποτό”, ακούγεται να λέει η βοηθός της, Victoria Asher, η οποία συνόδευσε τη σταρ, ενώ η ίδια δεν δίστασε να προσθέσει στα stories της και ένα σαρκαστικό σχόλιο, γράφοντας με ειρωνική διάθεση: “Χαίρομαι που μου αφαίρεσαν τα δικαιώματά μου για 13 χρόνια για να πιω ένα κοκτέιλ. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλους“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα